Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
- Grzesiu
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 gru 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Miałem na myśli siebie oczywiście-ale jak to mówią-"wszędzie dobrze gdzie nas nie ma"
I to jest najprawdziwsza prawda-idę po kawę-już jestem-
No i zgubiłem wątek.......aha no i miałem Ci jeszcze powiedzieć że te zdjęcia z Twojego ogrodu co to były wczoraj w dobranocce mnie zszokowały
ale na jednym widzę tam jakiś kawałek trawniczka-więc możesz go zmniejszyć
ja stwierdziłem że co nie co przerobię w tym roku u siebie....chyba
Masz może więcej zdjęć Geniu z daleka na Twój ogród?
I to jest najprawdziwsza prawda-idę po kawę-już jestem-

No i zgubiłem wątek.......aha no i miałem Ci jeszcze powiedzieć że te zdjęcia z Twojego ogrodu co to były wczoraj w dobranocce mnie zszokowały

ja stwierdziłem że co nie co przerobię w tym roku u siebie....chyba
Masz może więcej zdjęć Geniu z daleka na Twój ogród?
- zielono mi
- 500p
- Od: 26 maja 2008, o 19:38
Witaj Gieniu!
Dzisiejsza szarobura aura działa tak żle na człowieka że postanowiłam poprawić sobie nastrój wędrówką po kolorowych ogrodach .
Twój ogród zachwycił mnie kolorami , co prawda nie zwiedziłam jeszcze wszystkich stron ale to co już zobaczyłam zachwyciło mnie.
Twoje tęczowe dzieło przypomina mi ogród mojego dzieciństwa królestwo mojej mamy która jest Twoją imienniczką.
Jeśli pozwolisz bedę tutaj częściej zaglądała aby nacieszyć oczy barwnymi widokami , sama mam tez ogródek ale niestety na razie nie mogę nikogo zapraszać , zdjęcia mam tylko z komórki ale jak kupię aparat to też zaproszę Was do siebie.
Dla mnie ogródek to najlepsze lekarstwo na wszystkie smutki zmęczy fizycznie ale za to jest najlepszym relaksem.
Śliczne te Twoje rabatki nie wiem tylko jak ty to robisz że na tym ogródku zmieściłaś tyle pięknych roślin i cały czas jeszcze powiększasz kolekcję ale widać że masz rękę do kwiatów.
Dzisiejsza szarobura aura działa tak żle na człowieka że postanowiłam poprawić sobie nastrój wędrówką po kolorowych ogrodach .
Twój ogród zachwycił mnie kolorami , co prawda nie zwiedziłam jeszcze wszystkich stron ale to co już zobaczyłam zachwyciło mnie.
Twoje tęczowe dzieło przypomina mi ogród mojego dzieciństwa królestwo mojej mamy która jest Twoją imienniczką.
Jeśli pozwolisz bedę tutaj częściej zaglądała aby nacieszyć oczy barwnymi widokami , sama mam tez ogródek ale niestety na razie nie mogę nikogo zapraszać , zdjęcia mam tylko z komórki ale jak kupię aparat to też zaproszę Was do siebie.
Dla mnie ogródek to najlepsze lekarstwo na wszystkie smutki zmęczy fizycznie ale za to jest najlepszym relaksem.
Śliczne te Twoje rabatki nie wiem tylko jak ty to robisz że na tym ogródku zmieściłaś tyle pięknych roślin i cały czas jeszcze powiększasz kolekcję ale widać że masz rękę do kwiatów.

Pozdrawiam Jola
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
grigorii 24 Gigo dziękuję za odwiedziny na mojej działce.
Czemu nie możesz dochować siępięknych irysów Grzesiu?
Jolu witaj w moim ogródku cieszę się że Ci się podoba. Staram się jak mogę, od dziecka kocham kwiaty a teraz mając przy domu mogę cieszyć się nim bez ograniczeń.
Zapraszam Cię i Bedę się cieszyć że będziesz mnie odwiedzała
Genia
Czemu nie możesz dochować siępięknych irysów Grzesiu?
Jolu witaj w moim ogródku cieszę się że Ci się podoba. Staram się jak mogę, od dziecka kocham kwiaty a teraz mając przy domu mogę cieszyć się nim bez ograniczeń.
Zapraszam Cię i Bedę się cieszyć że będziesz mnie odwiedzała
Genia
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Geniu, wszystkie kwiaty masz piękne ale irysy przecudne. Nawet nie wiedziałam, że mogą być w takich kolorach.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Geniu obejrzyj to:
http://waja.strefa.pl/liliowce/index_lil.htm
Wprawdzie to zeszłoroczna oferta, ale warto tam będzie zajrzeć na tegoroczną.

http://waja.strefa.pl/liliowce/index_lil.htm
Wprawdzie to zeszłoroczna oferta, ale warto tam będzie zajrzeć na tegoroczną.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki