Moje rośliny i roślinki cz.1
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Graszka
- 1000p
- Od: 1 gru 2007, o 15:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ilonko ja do tej pory miała tylko jedną begonię tiger i nic z nią nie robiłam tylko podlewałam zwykłą wodą co zauważyłam to nie lubi ona bezpośredniego słońca bo traci kolor blednie lepiej ją stawiać tak troszkę z dala od okna a z tą jak będzie to zobaczymy mam ją kilka dni i mam nadzieję że się zaklimatyzuje u mnie.anoli pisze:Boska ta begoniaU Ciebie na pewno będzie ślicznie rosła. Jak najlepiej pielęgnować te kwiaty?
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Mój też mi nic nie przynosi
Ewuś to pewnie M lubi czekoladki
Mój też czasem kupi coś co On lubi a ja nie przepadam i udaje, że to dla mnie
Grażynko cudna ta begonka
Moja begonia koralowa od małego stała na parapecie wschodnim i rosła rewelacyjnie. Bardzo szybko urosła tak, że nie mieściła się na parapecie. Musiałąm ją więc przenieść na regał do zachodniego pokoju i tu niestety padła
Tak więc mogę śmiało powiedzieć, że lubiła słoneczko.
Druga begonia nn natomiast stoi właśnie na szafie w zachodnim pokoju i rośnie bardzo ładnie.

Ewuś to pewnie M lubi czekoladki

Grażynko cudna ta begonka

Moja begonia koralowa od małego stała na parapecie wschodnim i rosła rewelacyjnie. Bardzo szybko urosła tak, że nie mieściła się na parapecie. Musiałąm ją więc przenieść na regał do zachodniego pokoju i tu niestety padła

Druga begonia nn natomiast stoi właśnie na szafie w zachodnim pokoju i rośnie bardzo ładnie.
- Graszka
- 1000p
- Od: 1 gru 2007, o 15:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja używałam ziemi uniwersalnej a babcia znów takiej ziemi z ogródka gdzie zawsze sieje warzywo i u niej naprawdę ślicznie rośnieanoli pisze:A ziemia uniwersalna? Twoja tigerka jest cudna, i ta szczepka od Ciebie dalej żyje, co bardzo mnie cieszy, zwłaszcza, że wcześniejsze nie przetrwały

Ilonko tzn że wcześniej próbowałaś z begoniami i ci nie wychodziło

Mój m przynosi i czekoladki bo sam od czasu do czasu lubi zjeść nawet całą na raz mówi że to mu wystarczy na jakiś czas a później znów go nalatuje chęć na coś słodkiego.