Na wsi u maakity cz.1
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Magdo! Widzę,że zaszalałaś troszkę z zakupami nasionek. Z przyjemnością wszystkie obejrzałam w powiększeniu. Wzrok mój przyciągnęły nasturcje i maciejka ( u mnie obowiązkowe - choćby na balkonie ) i spore ilości astrów. Ja zamierzam od środy zabrać się za małe wysiewy ( ponoć od środy do niedzieli to dobry termin według kalendarza biodynamicznego).
- maakita
- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
witaj Izo,
Oj zaszalałam, zaszalałam z nasionami i różami, znowu do dentysty nie pójdę w tym miesiącu
. przepraszam za jakość zdjęć, ale dorwałam się do telefonu M. i szybko pstrykałam zdjęcia. Ja mam kalandarz biodynamiczny i najlepszy czas na siew kwiatów według niego jest od czwartku do soboty. Pokazuj wszystko co wysiewasz.
Oj zaszalałam, zaszalałam z nasionami i różami, znowu do dentysty nie pójdę w tym miesiącu

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- maakita
Izo ja też obiecywałam sobie, że niewiele będę siała w tym roku, ale chyba jednak będzie tego wiele i nie wiem gdzie ja wynaidę na to wszystko miejsce
Jolu jeszcze nic nie przesądzone, może jeszcze wyrosną. Może jak nie wyrosną złożymy zbiorową reklamacje?
Aga dzięki i wychodzi na to, że od czwartku? Dobrze go czytam, czy coś przekręcam?

Jolu jeszcze nic nie przesądzone, może jeszcze wyrosną. Może jak nie wyrosną złożymy zbiorową reklamacje?
Aga dzięki i wychodzi na to, że od czwartku? Dobrze go czytam, czy coś przekręcam?
- agnieszka72
- agnieszka72
Tę bo stronę 
Ja tez dziś posadziłam begonie..
Po mału brakuje mi parapetów, podłogi i szafek... gdzie można ustawiac donice,...
ale u mnie wieje... krzesło mi wywiało spod stołu i donice z thujami przewróciło.. nie podnoszę... niech przestanie wiać

Ja tez dziś posadziłam begonie..
Po mału brakuje mi parapetów, podłogi i szafek... gdzie można ustawiac donice,...
ale u mnie wieje... krzesło mi wywiało spod stołu i donice z thujami przewróciło.. nie podnoszę... niech przestanie wiać
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- maakita
Izo dzięki, mnie na razie nie brakuje parapetów, ale wkrótce będzie. Ja jak mam wszystkiego dużo to ustawiam doniczki na podłogach i doświetlam.
Halinko ja na razie na begonie nie choruje, pewnie jak się latem naoglądam u was to zmienie zdanie
Jolu dziękuje, ale żartowałam, nie musiałaś puszczać tego priorytetem, poczekałabym
.
Petunie wysiewałam dwa lata temu tylko takie zwykłe biało-czerwone, były naprawdę piękne.
A to dziecko tych petuń samosiewka zeszłoroczna:
Halinko ja na razie na begonie nie choruje, pewnie jak się latem naoglądam u was to zmienie zdanie
Jolu dziękuje, ale żartowałam, nie musiałaś puszczać tego priorytetem, poczekałabym

Petunie wysiewałam dwa lata temu tylko takie zwykłe biało-czerwone, były naprawdę piękne.
A to dziecko tych petuń samosiewka zeszłoroczna: