Miejsce na ziemi - Ave/2008r. cz.1/
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 312#555312Administrator pisze:Wnioskuję, że problem rozwiązany i już wszystko w porządku ??
Jeśli ktoś z Moderatorów usunął jakiś wątek (pomyłkowo) przepraszam w Jego imieniu i swoim za błąd.
Proszę założyć po prostu od nowa - to chyba jedyne sensowne "już po fakcie" rozwiązanie
PS. Zapewne uczynione to było w dobrej wierze, jednak jeśli okazało się błędem , no cóż któż z nas ich nie czyni....
do Ciebie bezpośrednio, Ewulko od admina:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 374#555374
O to tego nie widziałam.hanka55 pisze:http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 312#555312Administrator pisze:Wnioskuję, że problem rozwiązany i już wszystko w porządku ??
Jeśli ktoś z Moderatorów usunął jakiś wątek (pomyłkowo) przepraszam w Jego imieniu i swoim za błąd.
Proszę założyć po prostu od nowa - to chyba jedyne sensowne "już po fakcie" rozwiązanie
PS. Zapewne uczynione to było w dobrej wierze, jednak jeśli okazało się błędem , no cóż któż z nas ich nie czyni....
do Ciebie bezpośrednio, Ewulko od admina:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 374#555374
Bardzo ładnie się admin zachował.
Co on winien, że ktoś jest nadgorliwy. To też tylko ludzie.
A jak widać robi wszystko, żeby załagodzić bo zależy mu na dobrej atmosferze.
Ewuś dziś Ci odpuszczamy ale jutro wklejasz nam zdjęcia zimy! Bo na pewno dziś będziesz na działce.
Czy Ty wiesz jak my za Tobą tęsknimy?
Jutro wracasz do nas! No!!!!
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Moi Naukochańsi Przyjaciele Forumowi, Moja Ogrodowa Rodzinko - wróciłam, zresztą ja wcale nie odeszłam tylko poszłam na taki dłuższy spacer, żeby ochłonąć
trochę to pociachanie pojego wątku, w sposób przypadkowo-pokazowy, mną tąpnęło.
Mój list do moderatorów był próbą dostosowania się do regulaminu, żeby juz nikt mi wątku "nie poprawiał po swojemu". Bardzo dziękuję Adminowi, za takie załatwienie sprawy i możliwość kontynułowania w obecnej postaci. Postaram się zachować w tym wątku treści ogrodowe
Nie uda mi się pisząc, wyrazić słow wdzięczności za Wasze wsparcie i dobre, serdeczne słowa jakie mi towarzyszyły na tym moim spacerze
dziękuję Wam po prostu i nigdy o tym nie zapomnę.

Mój list do moderatorów był próbą dostosowania się do regulaminu, żeby juz nikt mi wątku "nie poprawiał po swojemu". Bardzo dziękuję Adminowi, za takie załatwienie sprawy i możliwość kontynułowania w obecnej postaci. Postaram się zachować w tym wątku treści ogrodowe

Nie uda mi się pisząc, wyrazić słow wdzięczności za Wasze wsparcie i dobre, serdeczne słowa jakie mi towarzyszyły na tym moim spacerze

dziękuję Wam po prostu i nigdy o tym nie zapomnę.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
EwuniuAve pisze:Dzisiaj jadę na działkę i będą zimowe fotki ogrodowe

Mam nadzieję, że zdążyłaś zabezpieczyć wszystko przed zimą

Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Witajcie - muszę przyznać, że ...zima zawitała 
Przydało się to wszystko o czym pisałyście
Brrrr, ale zimno było, a my musieliśmy wyciągnąć pompę ze studni - mrozy nie są jej najlepszym przyjacielem, hehehe.
Fajnie wygląda ta biel, jest tak jasno i czysto ...

nad strumyk nawet nie próbowałam się wybrać

Tuje w zimowej szacie nabrały "dostojności"

A inne wyglądają jakby szły na bal

Skalniak w puchowym uśpieniu

moja biedna różyczka miniaturowa ciagle się nie poddaje, ale chyba nie uda się jej kwiatkom przetrwać...
Mnóstwo kwitnących kwiatów powojnika ściętych mrozem i przysypanych śniegiem - aż mnie w dołku ścisnęło na ten widok

Za to , jak na razie, super sprawił się mój "namiot z dziurką" zbudowany tydzień temu w kwaśnym zakątku. Hortensje mają się nieźle w towarzystwie różaneczników i rh

i "bałwanek" z włókniny na krzaczku budlei

To białe szaleństwo jest fajne, ale ja chcę wiosny ...

Przydało się to wszystko o czym pisałyście

Fajnie wygląda ta biel, jest tak jasno i czysto ...

nad strumyk nawet nie próbowałam się wybrać

Tuje w zimowej szacie nabrały "dostojności"

A inne wyglądają jakby szły na bal

Skalniak w puchowym uśpieniu

moja biedna różyczka miniaturowa ciagle się nie poddaje, ale chyba nie uda się jej kwiatkom przetrwać...

Mnóstwo kwitnących kwiatów powojnika ściętych mrozem i przysypanych śniegiem - aż mnie w dołku ścisnęło na ten widok

Za to , jak na razie, super sprawił się mój "namiot z dziurką" zbudowany tydzień temu w kwaśnym zakątku. Hortensje mają się nieźle w towarzystwie różaneczników i rh

i "bałwanek" z włókniny na krzaczku budlei

To białe szaleństwo jest fajne, ale ja chcę wiosny ...
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ewo, miło, że wróciłaś.
Zima w ogrodzie na całego, ale nie dałaś się zaskoczyć, wszystko zabezpieczone
Ja tak jak ty - już chcę wiosny
Zima w ogrodzie na całego, ale nie dałaś się zaskoczyć, wszystko zabezpieczone

Ja tak jak ty - już chcę wiosny
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
Jak pięknie masz zabezpieczone rośłinki. Ja dopiero juitro będę hortensje i róże szczepione owijac
No cóż, czasem sprawy ogrodowe muszą zejśc na dalszy plan. Widzę, że cieszy Cię ta biała pierzynka, mnie tylko o tyle o ile daje ciepło roślinkom;) Oby nie było jej tyle ile 3 lata temu...

do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają