Jaką KSIĄŻKĘ aktualnie czytasz ? [EDU]
-
- 500p
- Od: 7 lis 2014, o 18:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Jaką KSIĄŻKĘ aktualnie czytasz ? [EDU]
"Sto lat samotności" Gabriela Garcii Márqueza.
Zaczynam czytać.
Zaczynam czytać.
- gaura
- 500p
- Od: 14 lut 2013, o 15:37
I czytam "Gwiazd naszych wina", piękna historia o życiu, szczególna i poruszająca...
Pozdrawiam, Kasia
Czytam serię norweskiego pisarza, Jo Nesbo,powieści kryminalne.
Mam jeszcze pytanie, dlaczego baśnie,są reklamowane na zielono? Z powodu zielonego,zajrzałem,
co to takiego.Nie wydaje się ciekawe,ale skoro tak podkreślone,czy to znaczy,że należy przeczytać?
Mam jeszcze pytanie, dlaczego baśnie,są reklamowane na zielono? Z powodu zielonego,zajrzałem,
co to takiego.Nie wydaje się ciekawe,ale skoro tak podkreślone,czy to znaczy,że należy przeczytać?
Nesbo przeczytany,komisarz nieżyje,czyli cykl zakończony,prawdopodobnie.
Rozpocząłem Marka Krajewskiego - W otchłani mroku.Początek ciekawy, a pisarz inteligentny.
Rozpocząłem Marka Krajewskiego - W otchłani mroku.Początek ciekawy, a pisarz inteligentny.
- Dziunia87
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2013, o 09:02
Mirzan To chyba tak nieładnie zdradzać zakończenie....
-
- 200p
- Od: 11 lis 2011, o 17:52
Mirzanie - cykl zdecydowanie nie zakończony 
Jeśli ktoś lubi twórczość Jo Nesbo serdecznie polecam jego ostatnią książkę - Syn. Mistrzostwo świata - moim zdaniem. Jest to książka, przez którą i niedospać można i obiad przypalić i dzieciom hasło do komputera podać, byle tylko zostawiły człowieka w spokoju

Jeśli ktoś lubi twórczość Jo Nesbo serdecznie polecam jego ostatnią książkę - Syn. Mistrzostwo świata - moim zdaniem. Jest to książka, przez którą i niedospać można i obiad przypalić i dzieciom hasło do komputera podać, byle tylko zostawiły człowieka w spokoju

Pozdrawiam Agata
Moje rośliny
Moje rośliny
Nie było w bibliotece Syna.Już mnie ciekawość męczy, jak się komisarz wywinął z własnego pogrzebu.
Przestałem kupować,mieszkanie i piwnica zapełnione.Biblioteka przyjąć nie może.Dzieci,nie mają
gdzie stawiać,wnuki i tak nie będą umiały czytać z papieru,pomimo znajomości liter.
Wynika z powyższego,że jednak nie zdekonspirowałem bohatera.
Przestałem kupować,mieszkanie i piwnica zapełnione.Biblioteka przyjąć nie może.Dzieci,nie mają
gdzie stawiać,wnuki i tak nie będą umiały czytać z papieru,pomimo znajomości liter.
Wynika z powyższego,że jednak nie zdekonspirowałem bohatera.
-
- 200p
- Od: 11 lis 2011, o 17:52
"Syn" nie jest ostatnią książką z Harym Hole. Ostatnia jest "Policja". Na razie.
"Syn" to najnowsza wydana w Polsce książka Jo Nesbo niezwiązana zupełnie z poprzednią serią. Obie bardzo polecam.

Pozdrawiam Agata
Moje rośliny
Moje rośliny
Ja skończyłam "Jeżdziec miedziany",jak dla mnie super.
Policja dawno przerobiona,ale czytając Policję nie wiedziałem ja skończył bohater w Upiorach.
Nesbo ciekawy,ale Krajewski,to uczta.
Nesbo ciekawy,ale Krajewski,to uczta.
- gaura
- 500p
Rzeczywiście super, świetnie napisana, trudno się od niej oderwać. Przeczytaj kolejne części, równie świetne. I nowa, czyli "Dzieci wolności", o losach rodziców Aleksandra, poprzedzająca "Jeździec miedziany", choć tej jeszcze nie czytałam, czekam na nią.smirka pisze:Ja skończyłam "Jeżdziec miedziany",jak dla mnie super.
Polecam też tej samej autorki Paulliny Simons "Dziewczyna na Times Square", tak samo świetnie się czyta, tyle, że ta powieść osadzona w czasach współczesnych.
Ja właśnie zaczynam Paulliny Simons "Czerwone liście".
Pozdrawiam, Kasia
"Dzieci wolności "nie czytałam tylko oba tomy "Jeżdżca miedzianego",popytam o te drugie powieści tej autorki.polecam też "Płatki na wietrze" oraz "Kwiaty na poddaszu".
A ja właśnie dzisiaj skończyłem czytać kśiążkę "Gymnocalycium" autor Dmitri Rogacki. Wspaniała lektura dla miłośników tego gatunku kaktusów.
- gaura
- 500p
To został Ci jeszcze trzeci tom "Ogród letni".smirka pisze:"Dzieci wolności "nie czytałam tylko oba tomy "Jeżdżca miedzianego",popytam o te drugie powieści tej autorki.polecam też "Płatki na wietrze" oraz "Kwiaty na poddaszu".
A sagę o Dollangangerach właśnie czytam

Pozdrawiam, Kasia
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2014, o 19:16