Witam wszystkich gorąco,przyszłam nadrabiać moje zaległości ,dziękuję ,że mimo wszystko jesteście ze mną to mnie na pewno bardzo wzmacnia chociaż mało mnie tutaj .
Oleńko,lifting zrobiony,a po problemach dochodzę do siebie,w ogrodzie kwiatowym nic nie robię bo absorbują mnie pomidory i przetwory,pozdrawiam
Iwonko,odpoczęłam ,ale powalona problemami zbieram się w całość ,nie bardzo widać te doniczki bez dna bo ogórki wyszły z doniczek i zaścieliły wszystko.
Grażynko,to prawda ,że długo mnie nie było,ale powoli wracam ,pomidory miło mnie zakoczyły,jest ich dużo i są piękne ,ogród pięknie kwitnie tylko chwasty też duże urosły pod moją nieobecność,pozdrawiam
Marysiu,powoli nadrabiam zaległości ,pracy dużo,doszły zbiory i przetwory,ale już jest lepiej bo zabrałam się do pracy,pozdrawiam
Ewa Pashmina,ja też lubię Busko,często spacerowałam po tym parku,a w moim ogrodzie zaległości ogromne ,pozdrawiam
Ewciu ewarost,jestem już w domu od 2 tygodni,teraz odrabiam na forum ,bo małe załamanie mnie zatrzymało,dziękuję za troskę takie wpisy pomagają wyjść na prostą ,upały wytrzymywałam bo jestem ciepłolubna ,pozdrawiam
Tereniu witaj ,tak mnie życie zatrzymało,ale staram się ,żeby znowu iść naprzód,ogród bardzo kwitnie chociaż prawie 2 miesiące nic w nim nie robiłam ,pozdrawiam
Ewuniu,wróciłam 2 tygodnie temu,ale życie pełne niespodzianek i zniknęłam na chwilę ale przecież trzeba pokazać co kwitnie w ogrodzie ,wiec powoli wracam ,pozdrawiam
Gosiu Margo-margo,wracam na prośbę

,dziękuję za miłe słowa to dodaje siły i otuchy,przecież muszę się jakoś pozbierać chociaż to takie trudne,pozdrawiam
Basiu,miło,że jesteś i dziękuję za dobre słowo,pomidorów i dyń dużo,ale i ogród cały w kwiatach ,no i z chwastami,pozdrawiam
Iwona,powoli wracam do ludzi ,już są lepsze dni i wraca chęć do pracy w ogrodzie ,pozdrawiam
Ala dziękuję za życzenia ,ogród kwitnie bez opamiętania mimo,że nie poświęcam mu czasu,ale myślę ,że to się poprawi,pozdrawiam