Moja nowa wymarzona działka cz.13

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moja nowa wymarzona działka cz.13

Post »

Witajcie kochane dziewczyny :wit , czass nadrobić zaległości, a nazbierało się ich trochę, u mnie ciągle dużo się dzieje, radości dużo ale i smutków, radościami się z Wami podzielę, a smutki do przetrawienia przeze mnie :wit
Małgosiu, tak, lubię jak sie dzieje, nie umiem odpoczywać leżąc, ale pewnie każda z nas ma podobnie ;:108
Ewuniu, a próbowałaś rozmnażać je z patyków, choć pewnie sadzonki też niewiele kosztują, na przykład tego niebieskiego kupiłam za 5 zł jesienią na przecenie ;:108
Karolka ja patyczka do ziemi włożyłam i zapomniałam, nie wiem jak to jest, raz się uda, a raz nie, próbuję :wit
Elu dereń zebrany, a aronia już przerobiona :wit
Jadziu no właśnie bardzo nie równo dzieli pogoda, u nas dziś w nocy znowu przeszły burze i ulewy, wracając wczoraj z pracy akurat mnie dopadł deszcz, wróciłam przemoczona do bielizny, bo oczywiście parasol był, ale nie przy mnie ;:202
Marysiu, to może jeszcze raz spróbujemy, ale na wiosne, jak wyjdzie u mnie to podeślę kawałek, przez lato się rozrośnie, my w tym roku robimy krótkie wycieczki, nie chcę przesilać Adasia ;:108
Ewciu lubię, mam nadzieję, że to się nie zmieni, poprzednią też lubiłam dopóki nie zmieniła się dyrekcja niestety ;:219
Lucynko lilak powtarza, a co powiesz o wiśni, która straciła wszystkie liście na początku sierpnia, a teraz ma już nowe liście i kwiaty, kwitnie jak opętana ;:202
Niedawno było święto Matki Boskiej Zielnej, więc Adaś zrobił mi przyjemność i zabrał mnie do Łowicza Wałeckiego do " 7 ogrodów" na święto ziół, pogoda dopisała, a zdjecia zaraz pokażę :wit

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Fajną i udaną miałaś wycieczkę :)
Rozśmieszyły mnie te roślinki w łóżeczku dziecięcym. U mnie zagłówki od łóżeczka robią za podporę u hortensji :)
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Iwonko w takim małżeńskim łożu fajnie wyglądałyby wiosenne cebulowe ,a hiacynty zamiast poduchy .Fajne te kompozycje łóżkowe i nie tylko.Kurcze czego to ludzie nie wymyślą .Fajnie masz z Twoim M a wnuki przy tym też korzystają będą potem mieć co wspominać .Pomysłowa altanka totalny ażur :wink:
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Iwonko kolejna ciekawa wycieczka... Bardzo piękne ogrody... lubię takie klimaty, wszystko naturalne i te rzeźby ;:215 Dla wnuków kiedyś to będą niezapomniane wspomnienia ;:168 Dużo zdrowia wam życzę ;:167
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Wspaniała wycieczka... zachwycające ogrody! ;:167
Iwonko, niechaj smutki uciekają jak najdalej ;:196
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Iwonko, nie wiem, co zrobić najpierw... ;:218 Chwalić, czy zazdrościć. ;:224
Jednak chwalić. ;:63 Chwalić p. Adama za pomysłowe wyprawy ;:63 i Ciebie za gotowość do takich wypraw. ;:63
Wycieczka bardzo klimatyczna i ciekawa. ;:333

Co do wiśni, to jakiś wybryk natury, cycuś... :shock: A może już ani jesieni, ani zimy nie będziesz miała, tylko od razu po lecie przyjdzie do Ciebie wiosna? ;:113

Leje, powiadasz, a moja najmłodsza latorośl właśnie swój króciutki urlopik wykorzystuje na zwiedzanie Szczecina. ;:179 Ma chłopak pecha. ;:222 Przed rokiem wędrował po ulicach Wrocławia i Krakowa w podobnej aurze. ;:223

Miłej niedzieli życzę i całego tygodnia dla Was. ;:167 ;:196
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

O tak zioła to fajna rzecz! ja ostatnio posadziłam kurdybanka w ogrodzie i zobaczę czy zechce róść, bo w Augustowie nauczono mnie pić z nim zieloną herbatę! Ta roślinka już po zakupie rosła potem padła a potem znowu odbiła. W sklepie powiedzieli że odbije i przezimuje, ale nie wmówili tego ani jej ani mnie. Iwonko nic na siłę i jak to się mówi nie muszę mieć wszystkiego ;:185 Ale takie meble w ogrodzie to nie moja bajka ;:185
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Iwonko podziwiam nieustannie chęć wędrowania i zwiedzania zakątków naszego pięknego kraju!Szacun wielki! ;:433 Dzięki za możliwość oglądania dzięki Twoim fotkom! ;:180
Dostępu do morza zazdroszczę! ;:131

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie kochane dziewczyny :wit
Zmęczenie chyba daje o sobie znać, ale chciała bym wam pokazać małe co nie co, a spacerek będzie jutro, bo mam jeszcze wolne ;:215
Maryniu zwiedzamy najczęściej z wnukami, pokazujemy im nasz kraj, a przynajmiej jego najbliższe zakątki, póki jeszcze są nie zniszczone, zabudowane, unowocześnione ;:108
A wiesz Marysiu, mam kurdybanka, ale jeszcze nie robiłam z niego napoju, muszę spróbowac, bo czytałam, że jest super, meble to i mi nie bardzo podeszły, to chyba tylko na rok lub dwa, bo dłużej to one nie wytrzymają ;:108
Lucynko, zaraz pokażę wygibasy dziadka, na zabawie dla dzieci ;:oj , teraz dwa dni było całkiem ładnie, więc chyba udało się zwiedzanie Twojej latorośli :wit
Basiu, tak bardzo bym chciała aby smutki odeszły precz, ale takie życie ludzkie, wzloty i upadki, radości i smutki ;:196
Ewuniu te rzezby to ule, ciekawie to wyglada i mnie się one podobały , dziękuję za życzenia ;:196
Jadziu własnie taki ażur mi się spodobał, zdjęcie zrobiłam, bo chcę podglądnąć jak to zrobić ;:215
Kropelko dziękuję :wit
Zdjęcia z działeczki też będą ale chyba jutro już :wit

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007055508978
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziś obiecane zdjęcia z działeczki :wit
Najpierw taki zwierz ;:oj

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Iwonko ale śliczne zdjęcia z działeczki ;:138 ;:138 pięknie Ci wszystko rośnie i kwitnie ;:333
Wycieczki tez wspaniałe ;:333 dobrze ze macie silę i możecie zwiedzać tak cudowne okolice , ja swojemu wnusiowi też próbowałam troszkę naszych okolic pokazać ale wtedy były straszne upały i on jeszcze malutki .
Pozdrawiam Cię serdecznie ;:196
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iwonko , warto poznawać nowe miejsca bo przecież tyle piękna jest wokół nas , a Ty nam te miejsca jeszcze pokazujesz i dzielisz się swoimi wrażeniami .Należą Ci się ;:180 . W ogrodzie jeszcze ciągle dużo kwitnień i bardzo ciekawe rośliny a szczególnie te bordowe spiralki w śród dużych liści , wyglądają fajnie .Dobrego tygodnia bez zmartwień ;:167
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Iwonko, jak widać Twoja działeczka nic a nic nie traci na Twoich wojażach po kraju. ;:63
Roślinki kwitną, ;:63 baletnica tańczy niestrudzenie, ;:63 a nawet jakieś stwory wycieczkują po Twoich włościach. ;:333

Ciesz się każdym dniem, a smuteczki odsuń gdzieś do kąta. ;:108 W końcu przecież muszą ustąpić miejsce radościom, czego najserdeczniej Ci życzę. ;:167 ;:196 I zdrówka dla wszystkich. ;:97 ;:97 ;:97
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Świetny pomysł z tymi zielonymi, ogrodowymi mebelkami ;:63 Tyle się u Was dzieje, że nudzić się nie możecie. I tak powinno być, inaczej człowiek gnuśnieje.
Uraczyłaś nas widokiem swojej baletnicy, powinnaś częściej ją pokazywać.
Dziwny zwierz Cię nawiedził ;:202
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

O doczekałaś się chyba papużek, czy dobrze odgadłam Iwonko? Ja mam rośliny i rok temu nawet jedna kwitła, ale owoców nie było ;:185
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”