Margo2 Gosiu zima postraszyła nas odwrotem ale się rozmyśliła i mrozi od nowa

...Dzisiaj u mnie mało przyjemnie, zimno przenikliwe, tylko w domciu wypada tkwić i marzyć o wiośnie !
Lilie w ub,sezonie zjadły mi dziki , niewiele udało się uratować .Kupię w marcu cebule i posadzę w skrzynkach na balkonie i będę cieszyć się zapachem...
IWONA1311 Miło mi,że lubisz oglądać moje zdjęcia ,dziękuję za te słowa
Masz rację , to piwonia drzewiasta delavayi .

U mnie dzisiaj dosypało w nocy śniegu i musimy się wstrzymać z zakusami wiosennymi ... Czytam, że niektórzy już ostrzą ogrodowe
przyborędzia...
Ale jeszcze nie czas!
plocczanka Lucynko

Ty nigdy nie szczędzisz mi pochwał, bardzo dziękuję!

Umilamy sobie wzajemnie ten zimowy czas fotkami,niektórzy zwą je
odgrzewanymi kotletami 
ale jak się robi dużo zdjęć w sezonie to nie trzeba ich odgrzewać... Ja zawsze mam w zanadrzu jeszcze nie publikowane i takie pokazuję.
Ola2310 miło,że nie zapominasz zajrzeć w moje progi i zostawić ślad swojej bytności! To miłe, wiem że
zarobiona jesteś
tym bardziej doceniam! Wiosny jeszcze póki co nawet nie szukam...Okolice zasypane śniegiem na działce jeszcze w tym roku nie byłam...Słyszę w radio, że niesamowite ilości gęsi przyleciały do nas więc chyba wiosna tuż,tuż!
Iwonka1 Wybaczam,wybaczam,Iwonko

Wątek przesunął się na dalsze strony bo właściwie bezruch w nim panował...więc trudno było do niego trafić choć byli tacy ,którzy nie zapomnieli i trafiali bez pudła...

Powojniki wielkokwiatowe rzeczywiście chorowały i miały zniekształcone pierwsze kwiaty nie nacieszyłam się nimi jak w poprzednich sezonach.Nie wiem co było powodem...Mam nadzieję, że w tym roku będzie lepiej. LD z pewnością będzie Cię cieszył obfitym kwitnieniem / będzie Pani zadowolona!/