Pierwsze koty za płoty

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Pierwsze koty za płoty

Post »

Iwonka dziękuję za Mareczka ;:108 W pąku również wygląda niesamowicie.Chyba go capnę w swoje ręce.
A jak u niego ze zdrowotnością?
Alohę kiedyś miałam,kupiłam wysyłkowo,nacieszyłam się tylko do zimy,bo po zimie już się nie pojawiła.Kompletnie nie wiem czemu ;:185
Anahe to dopiero jest róża,gra odcieni to bajka ;:167
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Iwonko cudne kropelki, pajęczynki no i róże a Marc Ch. jest moją sympatią ;:167
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iwonko, zdjęcia piękne. I te słoneczne i te mgliste. Kiedyś miałam żółtą jeżówkę, o ile pospolite różowe sieją się jak szalone, to białe i żółte w ogóle ;:185 . A jeszcze wiosną ktoś prosił mnie o sadzonkę obojętnie jaką jeżówki... i najwyraźniej podarowałam właśnie tą żółtą, bo w tym roku nie pokazała się w ogóle :( Ale miałam cela. Z setek różnych sadzonek i dorosłych siewek wybrałam właśnie tę żółtą.
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Gayaruthiel
200p
200p
Od: 25 kwie 2008, o 17:39
Kontakt:

Post »

Tej hortensji bukietowej zazdroszczę ci gorąco, u nas w ogóle nie ma tego cuda w sprzedaży :D
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Rzeczywiście śliczna jest ta 'Aloha'. ;:63 Dobry zakup, choć ( a może dzięki temu, że ) przypadkowy. ;:108
Róże zapłakane deszczem ślicznie się prezentują i pysznią kolorami. ;:215
A pajęczyn u mnie też dostatek, brrr....
Pashmina
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2016, o 15:37

Post »

Iwonko, ależ masz wypasione hortensje. Nabyłaś nowe jeżówki, to fajnie i ciesze się, że odmiany których ja nie mam. Ja też nie umiem przejść obojętnie obok Alohy :-) jest cudna, będziesz z niej zadowolona. U Ciebie jeszcze tyle kwitnących kwiatów, cudowna pełnia lata a nie jego schyłek. A, zapomniałabym o różach, które z chęcią pooglądałam bo są cudne i inne odmiany od moich.
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Ula, załóż wątek. Będziemy mogły porównywać nie tylko Alohę i ale i podziwiać inne cuda ;:108

Obrazek

Jadziu, Mareczek jest czarujący sam z siebie, a świeżo po kąpieli po prostu zniewala urokiem. Teraz jest doskonały czas na robienie takich zdjęć. Rano rosa pokrywa perełkami rośliny, a słońce dodaje im blasku. Ręce same się rwą do robienia fotek :heja Dla Ciebie kolejne klejnociki

Obrazek

Bea, musi mu wystarczyć rzucanie się na szyję ;:108 Na rękach, to on powinien nosić mnie. W końcu przecież zawsze mu ulegam i kupuję wszystko, co tylko zechce :;230 Chce różę-lecę i kupuję, zamarzy o jeżówce-za chwilę ją ma. Już naprawdę nie wiem gdzie to wszystko wtykać. A on tylko kup i kup ;:306

Obrazek

Kasiu, Basiu ;:196 Takie zdjęcia robią się same. Jak widzę te błyszczące kropelki, to aż mi się gęba śmieje ;:112 i po prosu muszę zrobić im zdjęcie

Obrazek

Aniu, nawet się nie zastanawiaj, tylko go bierz. Póki jeszcze jest, bo z tego co czytam, to nie tylko Ty mu uległaś ;:306 Obecnie ma jakieś kilka plamek, ale ogólnie nic mu nie dolega. Mam nadzieję, że moja Aloha doceni mój ogród i pozostanie w nim na dłużej

Obrazek

Marysiu, wstajesz jeszcze wcześniej ode mnie i takie widoki też nie są Ci obce. Nie każdemu dane to zobaczyć, my mamy to szczęście :tan . Śpiochy mogą podziwiać tylko na zdjęciach ;:108

Obrazek

Mariolo, Aloha marzyła mi się od wiosny ;:65 Wreszcie ją mam :heja Mam nadzieję, że mi nie zniknie.Te zwykłe też mi się wszędzie sieją

Obrazek

Gayaruthiel, szkoda, bo to nie tylko piękne hortensje ale i praktycznie bezobsługowe ;:108

Obrazek

Lucynko, przypadek rządzi życiem ;:138 Całe szczęście, bo inaczej bym jej nie miała ;:202
Podobają mi się takie zroszone rośliny. Pajęczyny teraz cudnie wyglądają, ale nie chciałabym wpaść w ich sidła. Tego nie znoszę

Obrazek

Ewo, Alocha mi się zamarzyła właśnie dzięki Tobie ;:196 Tak ją pięknie prezentowałaś u siebie, że musiałam ją zdobyć.
Jest takie mnóstwo gatunków, że nie można zgromadzić ich wszystkich w jednym ogrodzie. I całe szczęście ;:108 Inaczej byłoby nudno

Obrazek

Troszkę sobie na działce popracowałam, ale nie za dużo. W każdym razie nie przygotowałam jeszcze miejsca pod jeżówki ;:222 Jakoś żal mi jednorocznych kwiatów, jeszcze tak ładnie kwitną. Chciałabym zatrzymać lato, ale tak się nie da.
Na działce jest ogrom kolorowych motyli. Cały ogród trzepocze skrzydełkami. Gdzie nie spojrzę, tam siedzi motylek. Jeden nawet przysiadł razem ze mną, by chwilę poczytać książkę ;:306

Obrazek

Dobranoc ;:196
Awatar użytkownika
stefcia
500p
500p
Od: 2 gru 2012, o 18:08

Post »

Witaj Iwonko ,Super wygląda Twój ogródek , podziwiam hortensje , a najbardziej podoba mi się hortensja Sundae Fraise, oraz róża Anache
Gayaruthiel
200p
200p
Od: 25 kwie 2008, o 17:39
Kontakt:

Post »

Wow, przepiękne zdjecia, zwłaszcza to drugie od góry z miliardem kropel! Nie mogę się napatrzeć :)
Awatar użytkownika
kasia100780
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 lip 2014, o 16:39

Post »

Same się nie robią. Te jeszcze piękniejsze ;:138
Ja to robię szybko ukradkiem, bo przy ulicy mam, więc zawsze ktoś widzi i Bóg wie co sobie myśli...
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Iwonko przechodzisz samą siebie w robieniu tych przecudnych fotek ;:180 Przecudne klejnociki ;:180
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Motylek przyfrunął poczytać sobie trochę. Intelektualista. ;:32 ;:32
Świetne zdjęcie! ;:215
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Iwonko,miliony kropelek jak kryształków na kwiatach to widok niesamowity, ja z tych śpiochowatych ,to nic nie widzę w ogrodzie ;:306 ,ale ,u ciebie oglądam ,pięknie masz ,może jutro też złapię takie kropelki :uszy ,pozdrawiam i miłej niedzieli :wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2009, o 10:09

Post »

Iwonko, do podziwiania miliona kropelek zawołałam mojego męża, no tak piękne zdjęcie Ci wyszło, że oboje z otwartymi paszczami podziwialiśmy :uszy .
Krzaczki Kani
Krzaczki Kani(2)
Pozdrawiam :) - Kasia
Awatar użytkownika
Florian Silesia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lip 2016, o 19:56

Post »

Zdolności do robienia pięknych, nietuzinkowych zdjęć masz artystyczne ;:180