Witajcie wieczorem! dzień pochmurny ale ciepły i gdyby nie to że opryskiwacz odmówił współpracy miedzian byłby na drzewach

ale już jest sprawny i może jutro....?
Trochę uprzątnęłam liści z grządek i zbędne trawki wylądowały w wolierze kurzej. Muszę się w końcu wziąć za solidne porządki, bo ogród po zimie nie wygląda najlepiej
Dario jako stara fanka zespołu zgadzam się w 100 %
Iwonko może u Ciebie nie będzie, ale u mnie
Aguś wszystko się pop,... ale w młodości przypominam sobie ciepłą Wielkanoc i nagle sypnęło na biało do koszyczków
Elu coś jej wymyślisz może jajeczka na gałązkach powieszone
Asiu a jak się przyzwyczaimy do śniegowych to nastaną słoneczne i ciepłe
Renatko były zające śniegowe na FO rok temu, ja pamiętam

a może to Ty wklejałaś?
Małgosiu ja już mam sporą bo chciałam sprawdzić czy nasionka kiełkują a tu wykiełkował las Pumpkinów

jeszcze nie pikowałam bo nie wiem czy mi aż tyle potrzeba

no chyba że zacznę rozdawać

Z zeszłego roku wiem że trzeba mu zapewnić papu bo inaczej nic z tego nie będzie
Witaj Carterko 
mój nos detektywa wyszukał Twoje imię więc witaj Agatko! tak bliskiej sąsiadki na FO jeszcze nie miałam

Byłoby miło zorganizować spotkanie oczywiście jak już wiosna zagości i będzie co pokazać

Jesteśmy tak blisko, że mogłabym Ci przez miedze rękę podać. Jadąc do olkuskiej jestem na końcu Będkowic przed tablicą oznajmiającą, że Bębło się zaczyna. Dom oczywiście zielony!! Oliwnik wbrew pozorom za mocno nie pachnie, a jaśminowce pachną ale nie co roku....i nie wiem dlaczego tak jest