Też tak Tereniu robiłam, po prostu co można było, ukorzeniałam, jak się udało to fajnie i mam rośliny swoje, jak nie to szukałam w szkółkach ale jak mówiłam kiedyś, podtrzymuję, mów co byś chciała a będziemy ciąć, dzielić
Tereniu, cudne kolory pokazujesz. U mnie mróz nie odpuszcza -12, powinnam jechać po zakupy ale nie chce mi się wyłazić z domu. Mus to mus, jutro święto, jakieś warzywa by się przydały. Zasiedziałam się w domu przy kominku. Od trzech dni prawie nosa za drzwi nie wystawiam. Mróz to pikuś, ale wiatr lodowaty jak zawieje to jet bardzo zimno.
Martusiu Omieg jeszcze na górce został - muszę go wczesną wiosną podzielić i przenieść
Oj wiosna , wiosna - to jest to W mojej głowie też ogromny bulgot
Pozdrawiam i mocno Iwonko Ty kochana i szczera koleżanko bardzo Ci dziękuję Zobaczymy co zimę przeżyje , co się ukorzeni i wtedy będę mówić
Blisko mnie szkółek fajnych nie ma ale coś się zaradzi na to
Jeszcze raz wielkie dzięki Danusiu U mnie też mróz nie odpuszcza i pewnie bym nie wychodziła z domu ale musiałam wyjść bo przyjaciółka zaniemogła i musiałam jej zakupy zrobić bo jutro chyba sklepy zamknięte a bez chlebka ani rusz
Zapowiadają ocieplenie to może mrozy odpuszczą w końcu Moniko u mnie nie tylko paulownia z nasionek ale też złotokap , judaszowiec , glicynia i inne
Iwonko ja też ale mam tylko ten jeden kolor niskiego floksa , muszę pomysleć na wiosnę i zakupić Moniko dziękuję ale Ty też nakupiłaś tyle rożnych nasion że chyba będziesz lepsza ode mnie
Będę podglądać Twoje poczynania
Witaj Tereniu,,aż nie mogę uwierzyć ,że Ty te ogromniaste krzewy masz z nasion,one takie duże i takie piękne ,małe bylinki też mają tyle uroku w sobie,tak kolorowo i wesoło u Ciebie,pozdrawiam
Witaj Tereniu moja kochana siostrzyczko
Wybacz ,że ostatnio mało zaglądam ,ale ......,niedługo mam nadzieję się poprawić i do wszystkich zaprzyjaźnionych wątków zaglądać regularnie
Roślinki masz przepiękne .Ja najbardziej lubię wiosnę i wszystko z nią związane .Lubię potrzeć jak wszystko na nowo budzi się do życia .Jak ptaszki zaczynają cieszyć się ciepłem i pięknie śpiewają .
Dużo zdrówka Ci życzę
Witajcie moje kochane przyjaciółki witam też tych którzy zaglądają do mnie nie pisząc nic
Mróz trochę zelżał z czego się bardzo cieszę i moje roślinki na pewno też Martusiu witam
Cieszę się że moje roślinki duże i małe wyhodowane z nasionek Ci się podobają - mnie też
Dziękuję Ci bardzo , pozdrawiam i życzę miłego dnia Kochana Aluniu witam Cie bardzo gorąco
Właśnie się martwiłam o Ciebie i miałam pisać na PW. ale dobrze że się odezwałaś .
Dziękuję w imieniu moich roślinek , chyba wszyscy kochamy wiosnę i wszystko co z nią związane .
Ja też życzę dużo dużo zdrówka dla Ciebie i całej Twojej rodziny a także samych miłych dni Iwonko bardzo bardzo Ci dziękuję zapisałam .
Ewuniu dzięki - jesteś kochana
Muszę popatrzeć jakie krzaki masz to Cie poproszę Ja jestem chętna i byłabym Ci bardzo wdzięczna
Pęcherznicę mam z żółtymi i ciemnymi liśćmi , nie wiem jakie to odmiany ale wiem że jest sporo z ciemnymi liśćmi
Ja też już bym chciała w realu oglądać takie widoki Witaj Alu
Dziękuję kochana - z tego co pamiętam mamy się wymieniać Gosiu Kłosowce na pewno przetrwały a jak nie to zawsze coś młodego wyrośnie - ja swoich nie okrywam na zimę .
A gdyby tak było że nie masz to podeślę
Ten biały powojnik to Henryi śliczny prawda ?? Pozdrawiam Was serdecznie i życzę spokojnej nocy