Iwonko

Oto co przywiozłam i co wsadziłam do ziemi :
https://lh3.googleusercontent.com/-aMRq ... CN7335.JPG
Wszystko leży - w nocy był przymrozek , są tu żonkile - rożne kolory , cebulice też mix kolorów , obrazki , dzwonek Karpacki , Irysy niebieskie , jakiś biały czosnek ale nie wiem czy to niedźwiedzi ?? i trawki ale zapomniałam nazwy - ja mam takie ale z białymi paskami a te są żółte .
Reszta innym razem .
Jadziu

Elu witaj - też się cieszę że mnie odwiedzasz

Wiesz że mam dużo zaległości to nie mogę na spokojnie a tu dwie działki do obrobienia .
Marysiu

U mnie też w nocy przymrozki i na jutro śnieg zapowiadają . Ja też na razie nic nie obcinałam .
Właśnie rozmawiałam z córciom na Skype i mówi ze jedna reklamówka cebulowych została , powolutku wsadzam do doniczek a potem będę na miejsce stałe wysadzać .
Dziękuje i też pozdrawiam

Alu witam cieplutko
Oj to będziesz miała roboty - ale ja też będę miała , będziemy wyburzeć ten stary dom i na razie zrobimy ogrodzenie ale to jak już wszystko wysadzę i wysieje .
Bardzo Ci dziękuję i też posyłam

Danusiu tak ma być ja tylko będę wąchać , podziwiać i fotografować a one niech rosną

Jadziu

Wiosenka piękna dzisiaj - śliczne słoneczko , ptaszki śpiewają tylko tej roboty trochę jeszcze mam . Nie posprzątane , nie wsadzone kwiatki które przywiozłam i jeszcze lilie przyszły czekają w kolejce do sadzenia , obcinać muszę krzewy itd.
E babcia

Ja również pozdrawiam i życzę miłej niedzieli .
Beatko przywiozłam wiosnę

dzisiaj popracowałam na starej działce - trochę powycinałam , wygrabiłam część trawnika , zasiałam bób i groszek zielony , a na jutro śnieg i mróz zapowiadają .
Witam Ewuniu

A kwiatuszki cieszą szczególnie te pierwsze

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie , dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie