Zerknij Piotr w wolnej chwili do mnie, podłogę buduję, w zasadzie już jest w szklarni, której z Asią jesteś ojcem chrzestnym.

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 3#p5300383
Napisz proszę coś więcej. Moja strategia na Aztekium to trzymanie pod żarówką ledową przez pierwsze 2-3 lata. Sianie o tej porze rozku metodą klayczną moim zdaniem jest bardzo ryzykowne.kospe pisze: Do robotybo na niektóre rośliny może być za późno jak sie będziesz ociagał,latka lecą....
Ja właśnie dziś posiałem Aztekium i ciekaw bardzo jestem co z tego będzie![]()
Faktycznie jednak możnahen_s pisze:...Widać nie tak trudno mi dogodzić.
Iwonko, porządek i estetyka. Gratuluje Ciraflezja pisze: Zerknij Piotr w wolnej chwili do mnie, podłogę buduję, w zasadzie już jest w szklarni, której z Asią jesteś ojcem chrzestnym.![]()
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 3#p5300383
Dzięki, ten hit to Coryphantha (Escobaria) vivipara v. arizonicasokolica pisze:... Mimo, że bukiet zawsze się broni przez ilość, to jednak ten pierwszy o wąskich płatkach jak dla mnie absolutny hit! Cóż to takiego?
Ryzykowne to były te nasiona, gratisowe wiec .... Ponad dwa tygodnie siedzą i zero siewek, siałem również M. luethyi i tez nic. To pierwsza porcja dopiero jeszcze na kilka zostało.Korund pisze: Napisz proszę coś więcej. Moja strategia na Aztekium to trzymanie pod żarówką ledową przez pierwsze 2-3 lata. Sianie o tej porze rozku metodą klayczną moim zdaniem jest bardzo ryzykowne.
O jednym i o drugim, znasz sie ...piasek pustyni pisze:Aaaaa tam się znam. Mówisz o kwiatach czy "gaciowym kolorze"?![]()
...
Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoliGaga1960 pisze:Aż miło tu zaglądać.........ciągle piękne bukiety.........tylko dlaczego tak rzadko pokazywane.
Agnieszka- nie obiecuj, nie obiecuj ...nyskadu pisze:...a ta odległość to rzut beretem, nigdy nie wiadomo kto zapuka i kiedy do Twoich drzwi
15 letnie Aztekium na własnym korzeniu od poczatku - to jest to co misie lubią najbardziejkospe pisze: Konrad miałem okazje zobaczyć siewki z tegorocznych siewów u kolegi Jacka o ile można powiedzieć ze coś widać. Ty się bierz za sianie bo 15 lat to mało jak nic na własnym korzeniuaby do piąteczki posadzić.