Aniu - aneczka1979 dziękuję

Aniu - Annes77 masz rację - czym więcej, tym lepiej

Joluś - April jak kupisz setkę, to mąż żadnych czynów karalnych nie dokona, tylko na rękach będzie Cię nosił, jak zakwitną

Dla Ciebie ... znowu Angelique

Madziu - Pashmina2006 jest jeszcze wiele odmian, które mi się marzą; lista chciejstw puchnie w oczach

Dla Ciebie mocno pachnąca Magrita

Jadziu - Jakuch Page Polka niestety z czasem ciemnieje, z kremowych kwiatów z dyskretną obwódką robią się prawie całkiem różowe. Szkoda, bo na początku jest zjawiskowa. Dla Ciebie Page Polka

Dorotko - dorotka350 Angelique ma kwiaty podobne do róży, dlatego ją kochamy

Zuza - sweetdaisy miło mi Cię gościć

Instynkt posiadania stale się podsyca i to nie tylko z rozkwitaniem pączków - rzekłabym, że z każdą wizytą na FO (przynajmniej u mnie). Dla Ciebie może nie różany, ale za to bardzo subtelny tulipan - Beau Monde

Sabinko - nifredil dziękuję

Aniu - aneczka1979 gadam szybko: kupowałam w różnych źródłach, m.in. dlatego, że chciałam się przekonać czy pomyłki zdarzają się tylko u niektórych sprzedawców czy wszędzie... Okazało się, że niestety wszędzie

Kule bukszpanowe mają już ponad 10 lat. Niestety, bukszpany rosną bardzo wolno. Dlatego pod sosną zafundowałam sobie kule z tuji danica.
Dla Ciebie Aniu kolejna pomyłka, która mnie "trafiła" - Tom Pouce. Na pewno nie zamawiałam

Życzę wszystkim dobrej nocy