Kasiu,ja też bardzo lubię tą tawułkę ona taka misternie ułożona taka koronkowa,buziaczki dla Ciebie

Aguś,to pyszne jagodowe owoce,nic z nich nie robię bo dzieci i my zjemy wszystko,może kiedyś spróbuję coś zrobić,choćby dżemy ,jaskry bardzo lubię ,muszę jeszcze kupić biały,bo też ładny a nie mam pozdrowienia przesyłam

Grażynko,ja kupiłam tą świdośliwę za 5 zł w szkółce 4 lata temu,pięknie rośnie ,pięknie kwitnie a jak okryję siatką owoce to też dzieci mają,miłej nocki życzę

Marysiu,u mnie w kuchni ciepełko,bo pali się w piecu a cały dom ogrzewamy centralnym ogrzewaniem ,niestety trzeba palić bo by nam co nieco zmarzło,pozdrawiam

Aguś-aage,wiosna chce szaleć ,ale to zimno trochę przyhamowało wiosenne zapędy,ale musimy cieszyć się tym co mamy,buziaczki dla Ciebie

Sylwio,cieszę się,że dotarło w porządku,teraz ma tylko rosnąć,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie

Marzenko,możesz przesadzić ,a przy okazji podziel na pół i będziesz miała 2 kępy,potem zasil je nawozem do roślin kwitnących ,czyli o małej dawce azotu a więcej potasu i fosforu,możesz zakopywać koło nich skórki z bananów,bo mają dużo potasu ,odpoczną i muszą zakwitnąć,pozdrawiam i buziaczki przesyłam

Gosiu,to postępy są z tymi piwoniami ,bo mówiłaś ,że nie chciały Ci kwitnąć,tawułki nie są jeszcze w pełnym rozkwicie,ale za moment buchną kwieciem ,pozdrawiam i miłej nocki życzę