Aniu w sprawie chryzantem napisałam już u ciebie

Aniu mimo ,że maluchy psocą i są bardzo absorbujące to patrząc na Kubę z perspektywy matki ,która ma już dorosłe dzieci ....chciałabym zatrzymać czas

Rozpuszczam go strasznie i wymagam dużo mniej samodzielności niż od starszych dzieci kiedy były w jego wieku...no bo to przecież taki słodziak i mój maluszek
Nawet nie wiesz z jaką uwagą śledzę powstawanie twojej różanki . Mam szczery zamiar całą zimę poświęcić na zgapianiu różanych panienek na forum ,po to żeby wiosną zaprosić kilka do siebie . A na razie miniaturka od Hani

Zdjęcie dzisiejsze

I jeszcze jeden spóżnialski chowa się w kwiatkach Clary

Pewnie powinnam ściąć te pędy ,żeby nie obciążały rośliny przed zimą,ale za miętka jestem
Paweł kolorki to tylko pojedyncze akcenty w zbrązowiałym już ogrodzie

Ty tworzysz teraz ramy swojego ogrodu ,ja te ramy dostałam w spadku po poprzednich właścicielach i chociaż nie ze wszystkimi mi po drodze to staram się dostosować swoje upodobania do tego co już mam .Kolejne zimy uczą mnie doceniać piękno iglaków i chociać nie znam się na nich zupełnie to i tu mam kilka ulubionych

Takie dwie sosenki o bardzo długich igłach

Dwie piękne całkiem już duże jodły

Srebrne świerki

I taki świerk o miękkich szpileczkach ,srebrnych od spodu

Teraz tylko muszę w okół nich nasadzić swoich zielonych miłości
Kasia storczyk to sztandarowy prezent moich dzieci

ten był pierwszy ,ale przybywa ich przy każdej okazji,zazwyczaj jest to typowy falek ,no chyba ,że z finansami u nich krucho to dostaję miniaturkę
Kasia jaki listonosz

przyznaj się szybciutko coś tam wymyśliła

A świat byłby dużo ciekawszy ,a już na pewno weselszy gdyby dało się ciebie sklonować

W sprawie szkodników ogrodowych to od dzieci gorszy jest mąż który chce pomóc a przy tym bardzo się spieszy

jak patrzę na poczynania Onda to....jestem następna w kolejce do adoptowania go
Asia ja to normalnie w szoku jestem,że tak mi się udała i to nie tylko chili,to chyba zasługa ciepłego i suchego lata u nas.Miałam nasionka z akcji wymiany nasion tu na forum ,papryk przeróżnych ,wszystkie posadziłam normalnie w gruncie ,bo wiadomo foliak nie z gumy i wszystkie pięknie owocowały

Krzaczor,który dopiero teraz postanowił zakwitnąć