Kwiatki B.
- Brendii
- 500p
- Od: 22 wrz 2013, o 19:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kwiatki B.
Lepiej? Pierwsze zdjęcie to stare, teraz jest wyłysiała 

- crazydaisy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 cze 2013, o 09:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I tak jest imponujaca.
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
Kciuki za hoję 

- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Najważniejsze, że hoja ma młode pędziki .
Teraz dzień jest coraz dłuży więc powinno być coraz lepiej z jej kondycją a chęci do życia ma jak widać ogromne
Teraz dzień jest coraz dłuży więc powinno być coraz lepiej z jej kondycją a chęci do życia ma jak widać ogromne

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- hanka101
- Od: 31 mar 2013, o 09:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Witaj, hoja się pozbiera

- kahim
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
Wow, ale widoczek
Jak pokazałam lubemu, to pierwsze co zapytał : " A to nie photoshop?" . Powiedziałam, że nie, to Norwegia
Pięknie tam u Ciebie!!
Wiosny też muszą być zjawiskowe 

Jak pokazałam lubemu, to pierwsze co zapytał : " A to nie photoshop?" . Powiedziałam, że nie, to Norwegia

Pięknie tam u Ciebie!!

- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Widoczek śliczny, ale nie zazdroszczę
Nie znoszę zimna, śniegu i lodu; w tej chwili mam na termometrze 8st. i całkiem mi to odpowiada 

?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Silne roślinki masz, jak tak szybko doszły do siebie po przymusowym urlopie od pielęgnacji ^^
Widok śliczny, choć ja zimy nie lubię za bardzo (chyba każdy zmarzluch tak ma), ale mój Luby wiele by dał za śnieg i chłodek, haha!
Widok śliczny, choć ja zimy nie lubię za bardzo (chyba każdy zmarzluch tak ma), ale mój Luby wiele by dał za śnieg i chłodek, haha!
- Brendii
- 500p
Haniu dzięki
Kahim zjawiskowe są zachody słońca latem...
Blueberry, Meiss a wiesz, że ja też zimy nie lubię
Ale mam szczęscie bo jest całkiem ciepło, blisko zera, a w domu to mam saunę.
A ja mam nowy nabytek
Ciemiernika, kremowo-różowego, piękny! Kupiłam go ( a raczej mój luby dał się namówić, to już na walentynki) tylko wtedy nie wiedziałam co to, i nie wiedziałam, że to w sumie roślina ogrodowa....
Mogę ją hodować w domu? Jutro wstawię zdjęcia.

Kahim zjawiskowe są zachody słońca latem...
Blueberry, Meiss a wiesz, że ja też zimy nie lubię

A ja mam nowy nabytek

- crazydaisy
Alez u Ciebie sniegu... U nas w tym roku nie bylo go wcale. Raz padal, ale topnial natychmiast, za to mielismy wczoraj solidna burze z piorunami i gradobiciem, a kilka dni temu tylko taka blyskajaco-grzmiaca z deszczem. Dzis huragan... Dziwny klimat tutaj.
Ciesze sie jednak, ze nie ma mrozu, bo i w domu cieplo i mija przesyleczka nie zmarznie gdzies tam w pocztowym magazynie.

Kinga
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Śliczny widoczek za oknem
Taką białą, magiczną, nieco romantyczną zimę bardzo lubię 

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- Brendii
- 500p
Elciu, crazydaisy dzięki
Crazydaisy a jak Twoje tamaryndowce? u mnie jeden następny pokazuje listki, to już z drugiego siewu, znowu 1 na 3 posadzone.

- crazydaisy
A moje wcale. Utknely na etapie peknietego nasionka, z 2-3cm pojedynczym korzonkiem. Dostaly przepustke na kompost po mniej wiecej 10 dniach takiego kolkowania. Jak zuzyje kostke z ktorej wydlubalam pestki i kupie swieza, sprobuje jeszcze raz. Nawet bardzo nie bolalo tym razem.
Posialam 8, korzenie wypuscily 4, potem tak po jednym odpadaly, zostaly 2 i te mnie wkurzyly w koncu. Nie będę sie z nimi bic.

Kinga