Micha storczyków Kahim

Zablokowany
Awatar użytkownika
valdessa_kane
500p
500p
Od: 21 cze 2013, o 10:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Micha storczyków Kahim

Post »

Haha - już lubię całą twoją rodzinę :D mój ojciec z kolei podczas koszenia znalazł malutkie zające i oczywiście wychował je jak swoje ;P karmił mlekiem ze strzykawki z wentylkiem i takie tam :tan
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Az sie cieplo na sercu robi jak sie czyta takie rzeczy.Z tymi Multi tak jest ,jak sie je kupuje to kwiatow multum ,a potem sie 3 lata na nowy ped czeka ;:131
Awatar użytkownika
wiewi
50p
50p
Od: 21 sie 2012, o 01:05

Post »

valdessa_kane pisze:Haha - już lubię całą twoją rodzinę :D mój ojciec z kolei podczas koszenia znalazł malutkie zające i oczywiście wychował je jak swoje ;P karmił mlekiem ze strzykawki z wentylkiem i takie tam :tan
;:167 aż mu zazdroszczę :D
Awatar użytkownika
kahim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 cze 2011, o 10:55

Post »

Wow ;:oj
No to my chyba aż tak zaawansowani nie jesteśmy. I co, zajączki zostały u was, czy wróciły na pola?
Z małymi zajączkami niestety bywa tak, że matka ucieka zostawiając małe, bo ściąga uwagę drapieżnika, a potem jak jest bezpiecznie, wraca po nie.

Mój tata kiedyś przyniósł z pracy ( pracuje w szpitalu) wyrzuconego małego gołąbka. Akurat był początek wakacji i gołąb wychował się jak kotek z nami na działce.... siadał na głowie, przylatywał na odgłos karmy itd.( wiele było komicznych sytuacji).
Happy end jest taki, że po tym jak nasz gołąbek zniknął, to następnego lata parka gołębi założyła gniazdo u nas na akacji. Nigdy wcześniej żaden ptak nie gniazdował tak blisko domku :wink:

A piekny był to gołąbek, niektórzy mówią na nie g. pocztowe... sama nie wiem co to była za odmiana. :D
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

o matko jak ja nienawidzę gołębi.. bez urazy kahim ale dla mnie gniazo gołębi w pobliżu mojego legowiska to nic miłego ;:224 miałam swego czasu na balkonie mnóstwo takich gniazd, gdy studiowałam w krk.. a do tego nieprzespane noce bo to pieroństwo gruchało 24h.. także.. jak dla mnie koszmar ;:224 zdecydowanie wole króliki ;:306 też miałam małe, które karmiłam pipetką i podcierałam im pupki by się mogły wypróżnić ;:131 no ale to były moje domowe, nie dzikie :wink:
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
kahim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hihihi, moje gołębie nie gruchały klasycznie tylko tak... hmmm... Huczały jak sowy :wink:

Moja mama była raz niezła- piliła ogródek i gołąbek...Kubuś miał na imię, usiadł jej z zaskoczenia na plecach. Podobno narobiła takiego wrzasku, że gołąbek jak uciekł to dwa dni nie wracał.... Obraził się :;230

Tak myślę jeszcze o tych żabach co je tata przenosi... To musi być niezła zabawa, bo mamy pół hektara do skoszenia, a tata podobno każdą jedną najmniejszą ratuje.... A młody też nie jest ;:173

Co do multiflorki, chyba ją oddam/ wymienię się na coś, bo zraniła moje uczucia :?
Awatar użytkownika
wiewi
50p
50p

Post »

ja miałam gniazdo na balkonie :D a później wykluł się alojzy i kleofaz :;230 śmieszne były :D
A pipetką wykarmiłam małego kotka :) uratowanego ze śmietnika, psy zagryzły matkę i resztę a ten się ostał i go zabrałam. Latałam biegiem ze szkoły żeby przecierać mu oczki rumiankiem, podawać mleczko i wycierać pupkę ;:306
Felicjan żyje do dziś, został u mojej mamy. Teraz to poważny starszy pan :lol:

A takie żabki to niezła gimnastyka :)

a multiflorce dałabym jeszcze szansę :) Postrasz ją, że ją oddasz to może coś wypuści ;)
A jeśli będziesz chciała jednak oddawać to klepię :;230
Awatar użytkownika
kahim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hihi, spoko, będę pamiętała ;:168

Przykra ta historia z rodziną Felicjana... Przynajmniej z happy endem dla głównego bohatera :wink:
Awatar użytkownika
wiewi
50p
50p

Post »

No, widok był straszny :( A Felek był moim oczkiem w głowie :) Kocham tego wrednego Kocura :lol:

To polecam się pamięci ;) ;:196
Awatar użytkownika
valdessa_kane
500p
500p
Od: 21 cze 2013, o 10:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

kahim pisze: I co, zajączki zostały u was, czy wróciły na pola?
Jak zrobiły się samodzielne ojciec "dał im wolność" :wink: - 2 poleciały do lasu po pierwszym wypuszczeniu a jeden poleciał kawałek za nimi ale wrócił za chwilę do klatki i już potem nigdzie nie planował się wybierać :wink: ale ojciec oddał go do jakiegoś czegoś gdzie się zajmują dzikimi zwierzątkami :) bo jednak w bloku dla dzikiego zająca to słabe warunki :D
Awatar użytkownika
Alice 12
1000p
1000p
Od: 7 lip 2013, o 19:44

Post »

Witaj Kahim (dlaczego kahim jeśli mozna spytac?)
Przejrzalam caly twoj watek, jestem pelna podziwu dla twojej kreatywnosci, twoje akwarium podbilo moje serce ;:167
O storczykach nie będę pisac ze sa piekne, jestem pewna ze zdajesz sobie z tego sprawe ;:138 ;:138 ;:138
P.S sliczny kotek ;:167
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
kahim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hihi, witaj u mnie Alicjo ;:168

Dlaczego Kahim, pytasz.... Otóż historia jest taka, że pod koniec szkoły podstawowej podobno obudziłam się w nocy i krzyknęłam Kahim! Spodobało mi się i tak już zostało :D Na każdym forum teraz używam tego nicku, a i niektóre swoje prace ( rysunki) kiedyś tak podpisywałam ;:224

A tak na marginesie, nazywam się Kasia, a mój kot to Kicia, choć rodzina i znajomi mówią na nią Gruba :;230 ... nie wiem czemu ;:224
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

narzekałyśmy na rodziców, ze się nie wysilili przy imionach a co my robimy? Twój kot to "Kicia" mój "Koti" ;:306
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54

Post »

A moj Nonislaw ;:306
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold