Gosiu żurawki też lubię, ale widzę, że kilka muszę odmłodzić, bo nie wyglądają zbyt ciekawie
Na zdjęciach wypatrzyłam kwitnące powojniki aż jutro sprawdzę, czy moje mają w ogóle pąki.
Jeszcze nie tak dawno narzekałaś że tak mało roślin i tyle do zrobienia a tu proszę ile pięknych roślinek rośnie na rabatach Co jedna to piękniejsza a w przyszłym roku to już będzie busz Wiem jak ciężko jest kiedy się choruje , często ma się doła ale nie dawaj się . Gdybym się poddała to nie tworzyła bym od nowa ogródka a kłopoty z forum pogłębiły by moją apatię . Ale jestem udało mi się dzisiaj wstawić zdjęcia od wielu miesięcy prób i to po raz drugi do tego komentarze Grunt to zmusić się do pozytywnego myślenia
Witaj Gosiu
Dawno mnie u Ciebie nie było i nic tylko żałować bo jest co i w dodatku bardzo wiele w Twoim ogródku podziwiać
Zaprezentowałaś nam całą gamę fantastycznych i w dodatku pięknie kwitnących roślin-kapitalnie prezentuje się między innymi korona cesarska-ten kwiat zawsze bardzo mi się podobał
Pozdrówka.
Gosia, ładne dorodne masz te nasadzenia Podoba mi się wszystko , szafirki tworzące kobierzec,
hiacenty, u mnie w tym roku tylko jeden wystartował, korony cesarskie piękne
Jutro to niespodzianka, wczoraj to już historia, a dzisiaj to wielki dar.
Dawno mnie tu nie było , najwyższa pora to nadrobić
Gosiu , czytałam , że miałaś problemy ze zdrowiem mam nadzieję , że sprawy się wyprostowały , złe przeszło obok i już możesz spać spokojnie , tego Ci życzę z całego serducha
Masz dużo pięknych i ciekawych roślin o niektórych nawet nie słyszałam , fajnie jest je móc oglądać u innych .
Gosiu śliczna wiosna u Ciebie, rośliny dorodne i zadbane . Masz tego sporo więc jest przy czym chodzić.
To jest Tojeść kropkowana 'Alexander'. Lubię jak wiosną wychylają sie pędy ... mają taki różowy kolorek. Dla mnie cała jej uroda jest w liściach ... juz nie musi kwitnąć ale kwitnie .