Kwiatuchy Aguchy :)
Re: Kwiatuchy Aguchy :)
też tak siebie podnoszę na duchu i moja mamę. Ona twierdzi, że skoro jest jeszcze zima, a u mnie leży ok. 10 cm śniegu, to kwiaty jeszcze śpią 

Wreszcie trochę odpoczynku. Dzieciaki powoli dochodzą do siebie, a ja miałam dziś czas aby powiesić sobie półkę
(bo parapety już mam za małe).
Przestawiałam kwiaty i przestawiałam, aż w końcu (choć na razie, jednak nie wiem na jak długo) została taka wersja poustawiania moich zdobyczy

Jak widać znajdzie się jeszcze miejsce na inne moje chciejstwa

Przestawiałam kwiaty i przestawiałam, aż w końcu (choć na razie, jednak nie wiem na jak długo) została taka wersja poustawiania moich zdobyczy

Jak widać znajdzie się jeszcze miejsce na inne moje chciejstwa

- tesia39
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko, bardzo fajna ta półeczka
super miejscówka dla kwiatków 

gdzieś musiałam podziać te moje maleństwa, bo na parapetach ścisk jak w zatłoczonym tramwaju

- tesia39
No niestety, im dłużej jest się na forum , tym parapety ciaśniejsze

To fakt. Poza tym zauważyłam, że mam coraz więcej chciejstw, za sprawą forum
Przedtem miałam jedną chciejkę i tak się zaczęło, bo szukałam tego w internecie..
a teraz to bym chciała, tamto bym chciała, a kurcze bloki małe, zresztą Ty wiesz, bo też w blokach mieszkasz 

Przedtem miałam jedną chciejkę i tak się zaczęło, bo szukałam tego w internecie..

- tesia39
Agnieszko, ja nie mieszkam w bloku tylko Olek. Ale to nie zmienia faktu że mam tylko 3 parapety do zagospodarowania, a doniczek 163

Niech pięknie rosną nowe nabytki...półka wyśmienita...ale chyba za krótka na wszystkie twoje chciejstwa?
.

Och Patrycjo, no jakby trochę za krótka, ale to nic, najwyżej zrobi się następną
Poza tym te chciejstwa rosną min. przez Twoje kwiatki, które oferujesz na sprzedaż. Ostatnio spodobała mi się hamalomena czy jakoś tak się to nazywa
Tesiu, to mnie się coś pomyliło

Poza tym te chciejstwa rosną min. przez Twoje kwiatki, które oferujesz na sprzedaż. Ostatnio spodobała mi się hamalomena czy jakoś tak się to nazywa

Tesiu, to mnie się coś pomyliło

- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Fajna ta półeczka 

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
obejrzałam Agnieszko Twoje kwiatuszki ,śliczne i zadbane
taką półeczkę to i ja muszę wykombinować 

- agnieszka_
- 1000p
- Od: 21 gru 2012, o 18:54

Agnieszko nie ma za co, polecam się na przyszłość.
Widze, że jestem trochę zaraźliwa, jak nie calathejki, to teraz półki, ciekawi mnie co będzie następne

Widze, że jestem trochę zaraźliwa, jak nie calathejki, to teraz półki, ciekawi mnie co będzie następne

muszę pomyśleć o półce tylko nie wiem gdzie ją przymocować bo wszędzie mam ciemno i daleko od okna