Kasiu, Maria u mnie jest bardzo zdrowa. Ani jednego listka nie zgubiła. Tylko u mnie nie taka maleńka. 2 pędy wielkości 60 cm. To samo Home& Garden. Oczywiście wiosną będę cieła bardzo nisko.
Jula, moja Tereska wypuściła dwa 60 cm pędy. Wole zdecydowanie niższe różyczki, ale musiałabym poprzestać na miniaturach. Teraz Ty kusisz tym Bailando. Zastanawiałam się nad nim, ale wybrałam w końcu Stephanie Baronin. Pytałam Cię o nią.
Do tego Baronesse i Pastelka. Może wiosną dokupię?

Edytko, będę śledziła dzieje Twoich zamówionych trawek. Ja przymierzam się do 10, ale do wiosny wszystko może ulec zmianie.
Adrianno, o tej porze to norma. Nie załamuję się. Raczej staram się odpocząć, albo nadrobić zaległości w innych dziedzinach.
Irenko, dziękuję za tak miłe słowa od osoby, która ma prześliczny ogród. Trawy to chęc przedłużenia czegoś ciekawego na rabatach. Niedługo już wszystkie liście opadną, przestaną kwitnąc kwiaty, a kitki traw będa cieszyły az do wiosny.Staram się tak tworzyć rabaty, żeby zawsze było coś do oglądania.
Mrozu u mnie całe szczeście nie było. Lekki przymrozek.
Aga, polecam Tereskę. Co prawda u mnie pierwszy rok, ale naprawdę jestem z niej zadowolona. Przede wszystkim zdrowa róża.
Kasiu, Ciebie długo namawiać nie trzeba

No to jeszcze przedśniegowych widoczków
Powoli zaczynam powiększać rabaty. Do wiosny powinnam powiększyć sporo

Candelight. Uwielbiam tę różę

Krwawnik bardzo mi się spodobał. Muszę mu zostawić więcej miejsca, żeby sie porządnie rozrósł. Chociaż nie wiem, czy nie posadzę go w dużej donicy, bo z boję się że zbyt sie rozrośnie.

Niezastąpiona Bonica

To by było na koniec.