Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8

Post »

Cudownej urody hortensja ;:167 Agus uszyska do gory, pomysl sobie ze jakby pogoda byla pieknista, to ciezko bylo by w pracy usiedziec a tak w perspektywie przepiekny, goracy weekend nas czeka.
U mnie pogoda w kratke, raz ciemno i leje, raz slonce swieci - padam na twarz i kawa nie pomaga - chociaz mnie nigdy nie pomaga ale mentalnie zwalic na kawe mozna :twisted:
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś ogród cudownej urody, nowa rabata szaleje, a róże tak zachwycają, że nie sposób opisać... nawąchałam się, odpoczęłam, można dalej funkcjonować. Dziękuję za wsparcie ;:196
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Aga, niesamowicie wygląda ta rabata. Stworzyłas piękne miejsce.
Może kiedyś uda mi się je zobaczyć na żywo?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Aguś ja przy spadkach cisnienie nagle padam z nóg...jak Jula pisze nawet kawa mnie nie może dzwignąć...musiałam się chociaż chwilunie przespać...a i tak straszę dalej , dobrej nocki , jutro będzie lepiej ;:196
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Aguś, na gorszy nastrój najlepsze takie kojące widoki...
aguniada pisze:
Obrazek
Wiesz jak pocieszyć strapioną duszę ;:196 A S. Kneipp to przystojniaczek że hej ;:oj
Nowa rabatka rozrasta się w mgnieniu oku, super Wam to wyszło ;:215
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aguś ogród masz bajeczny ,a i wspaniale potrafisz go pokazać.....ta druga fotka aż woła........ ,,chodź......zapraszam w moje zielone objęcia, delektuj się cudownym widokiem i wszechobecnym spokojem,,....... cóż mogę więcej powiedzieć......pięknie ;:180
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

U mnie też podobno była burza z niedzieli na poniedziałek. Głośna. Nic nie słyszałam :roll: W sobotę posprzątałam w warzywniku i to wystarczyło, żebym spokojnie spała ile wlezie :D
Zaczynają mnie denerwować ciągłe opady, róże mogą zacząć chorować. Mogłabym zrobić oprysk, ale nie ma kiedy.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Aguś, w ostatniej porcji zdjęć pokazujesz tę nową hortensję? Piękna!!
Wszystkie róże, bez wyjątku, masz zachwycające!!!
Chyba zaraz po Euro wybierzesz się na urlop...
Pozdrawiam Cię serdecznie ;:196
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Aga, nadrabiam zaległości....... jednak rozkwitła ASL, podoba Ci się ............ :D
Wszystkie róże pięknie się prezentują, wspaniałe kwity oby ten czas mógł się zatrzymać.
Wodzę oczami za Proncess of Wales, ma bardzo ładne kwiaty.
Mam W&K, jest piękna i to dzięki niej zaczęłam zwracać uwagę na Julci białaski :;230
Sebek jak zwykle umie się zaprezentować, mój ulubieniec. ;:108
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aga,przy takiej pogodzie to chyba wszyscy mają chandrę.Dzisiaj u mnie typowo jesienna pogoda,jest bardzo zimno,leje jak z cebra,a wiatr targa brzozami na wszystkie strony.Jedyne pocieszenie,że nie muszę nigdzie wychodzić,a miałam chęć iść na rynek po begonię różową z brązowymi liśćmi.Zwisających mam już tyle połamanych,że serce się kroi.U ciebie na pocieszenie letnie widoki pieknych rózyczek.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Cześć Agunia, co do hortensji to się nie martw bo w sumie mam cztery ogromne krzaczory tej damy, które dostałam od swojej Mamy i nawet ona mi mówi że jak nie chcą u mnie kwitnąć to mogę ją wywalić. Ale wywalić szkoda bo nawet duże krzaki zielone bez kwiatów też wyglądają fajnie. Ale jak sprawisz że zakwitnie to jest Twoja. Ja już zaczęłam obmyślać plan nasadzeń jak panienka się wyprowadzi, ale nie ma pośpiechu bo raczej w tym roku nie wyrobię się ani czasowo ani finansowo. Zresztą przesadzanie jesienne lub wiosenne jest pewniejsze niż w środku lata. Ale jestem otwarta na propozycje. W każdym razie jest Twoja. :uszy
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Jolu, w takim razie nie_dziękuję i umówimy się bliżej jesieni na wykopanie... oczywiście, że sprawię, że zakwitnie, bo jak nieskromnie pisałam - u mnie wszystkie ogrodowe kwitną :) Swoją drogą, ciekawam co im tak pasuje... Wiewióreczka u Ciebie przeurocza! Idę zajrzeć :)
Małgosiu, tak, przy deszczowej pogodzie większość chandruje (dobrze, że nie chandryczy ;-)). U mnie co prawda nie pada, ale jest okropnie, wietrznie... Znowu chcesz kupować begonie? Och, jak ja Cię rozumiem :) Mam tak z różami :) Szkoda tych Twoich zwisających, połamanych...
Majeczko, A Shropshire Lad zachwyciła mnie u Ciebie i wiedziałam, że muszę ją mieć... Jest przepiękna! Uwielbiam jej kwiaty, a krzak jest naprawdę dorodny, wysoki... Jedna z moich ulubienic... W tym sezonie pokazujesz takie cacuszka, że chodzę chora i tylko wzdycham... Co do W&K, to słyszałam, że u dwóch znajomych nie przeżyły zimy... Ty kupowałaś wiosną, w jednej z naszych niemieckich szkółek? Chciałabym ją mieć... Pozdrawiam ;:196
Moniko, tak - ta hortensja na ostatnich zdjęciach to Choco Bleu, o której Ci opowiadałam... jest naprawdę piękna, z tymi swoimi czekoladowymi pędami, i bardzo bym chciała, żeby bez problemu zimowała i kwitła co roku... zobaczymy jak to będzie, ale na pewno warto się o nią zatroszczyć :)
Tuż po EURO szykuje mi się ważna konferencja, zatem urlop za miesiąc dopiero... I ja pozdrawiam! ;:196
Ewa, masz rację - po dużym fizycznym wysiłku zwykle śpimy jak zabite... ja widać się nie przepracowałam aż tak ;-))
U mnie dziś wieje, zatem z oprysku przeciw grzybowi nici... Nie cierpię takiej pogody :twisted:
Agness, bardzo dziękuję za miłe słowa ;:196 Czatuję na 12-stą część Twojego wątku ;-)
Tak, masz rację - tym drugim zdjęciem zapraszam odwiedzających w ogrodowe ramiona (nie wiedziałam po co takie ujęcie zrobiłam - teraz już wiem :))... Spokojnego dnia! (bo na słoneczny chyba nie ma szans?)
Robaczku, dzięki... to zdjęcie z Garden of Roses w towarzystwie tawuły, jest niemal pocztówkowe :) Jaka u Ciebie dziś aura?
Doris, mam dokładnie tak samo jak Ty :) Osuwam się wręcz przy takiej pogodzie... kawę piję, bo lubię, ale nic mi nie pomaga...
Gosiu, jeśli tylko masz ochotę wybrać się w moim kierunku, to zapraszam ;:167
Lukrecjo, potrzebne Ci teraz takie małe przyjemności... korzystaj jeśli tylko możesz z chwil w ogrodzie - one dają ukojenie ;:4
Jula, masz rację, że przy pięknej pogodzie człek przebiera nogami siedząc w biurze, ale wolę już to, niż taką denną pogodę... bura szmata na niebie mnie dołuje i tyle... Weekend ma być gorący, oby... Hortensje powoli ruszają :)
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aga W&K kupiłam od Austina. :D Polecam jest wyjątkowa.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Dziękuję, Majeczko ;:196 W takim razie, muszę się chyba wpisać do zamówienia... Zaczyna się :)
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aga, poczekaj jak wszystkie się zaprezentują :;230 :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”