Reniu to pokazanie ładniejsze rabatki są i takie które odstraszają i nie dają spać w nocy...są dziewczyny co widziały
Pozostało kilka rabat by ukończyć je a do tego też brakuje obrzeża-muszę jednak czekać na pogodę i na zdrową ręke.
Dziękuję za miłe słowa
Teresko przede wszystkim dziękuję za odwiedziny, Twój wątek mi znikł a jak odszukałam to był zamknięty...myślę że zaraz będę mogła spokojnie odnaleźć Twój ogród który imponował mi tak pięknymi i dorosłymi drzewami
Pochwały przekażę Reni ale czy się zmobilizuje założenia wątku na forum
Jolu faktycznie łezka jakoś ocalała choć plany są by i do nie...małe bo wymiana 2 żurawek które tam niekoniecznie pasują:)
Na chwilę obecną to czasu na wszystko brakuje,nawet trawa nie może się doczekać koszenia:)
Grażynko witaj u mnie

naprawdę się cieszę że mnie odwiedziłaś bo z mojego przesiadywania w ogrodzie widzę też minusy-wiele wątków zaniedbałam i Twój tez mi znikł...pewnie założyłaś nową część ale zaraz będę nadrabiać zaległości i cieszyć się spacerując po Twoich pięknościach
Grażynko my kamień też kupowałyśmy 300-500 zł za tonę, jedynie te polne małe i duże mamy prawie darmo-transport płaciłyśmy a w przypadku tego olbrzyma u Reni to poważne pieniądze były
Kasia to tylko część ogrodu Reni a skalniak też nie w całości pokazany bo podobno się nie przygotowała na sesję zdjęciową i nie dała pewnych skrawków ujawnić.Koniecznie musimy wypić tam kawę
Agnieszko dziękuję za miłe słowa

Naprawdę uwielbiam ''grzebanie'' w ziemi a dobieranie roślin i komponowanie rabat to teraz dla mnie sama słodycz

Niestety nie od zawsze tak było, jak przypomnę sobie moje początki,błędy... aż wstyd mi jak patrzę na fotki z pierwszych lat ogrodu...zmiana nastąpiła głownie we mnie, zrozumiałam ważne i podstawowe zasady tworzenia ogrodu a to głownie dzięki
dwóm kochanym kobietkom które zechciały mi kilka cennych wskazówek przekazać
Iga i Kajpej i im jestem ogromnie wdzięczna

a dodatkowo wiele książek-wartościowych i pouczających przeszło przez moje ręce i to co zapadło i w sercu i w głowie staram się przenosić na zieloną przestrzeń.