Wiajcie Drogie Forumki.
Postanowiłam zrobić dzisiaj coś ?. Hm?. Coś co Wam Drogie Forumki może się nie spodobać

. Ale, co mi tam ? przyjmę na klatę wszelkie obelgi i dzielnie zniosę krytykę
Chciałabym pokazać Wam, że prawdziwa zima naprawdę jest piękna. Wczoraj i dzisiaj spędziłam trochę czasu w górach, wyszalałam się na nartach i mam tak dobry nastrój, że wszelkie wirtualne pomidory rzucane we mnie dzielnie przyjmę. Tak, że niech się dzieje
Anastassia, you?re right. That is my picture ? I?m glad you like it. I saw your cats ? indeed, they don?t look like wild animalas, but they are very pretty and cute. I don?t know if you like winter, but let me send you a winter picture from my garden
Największym wrogiem zimy, którego znam jest moja kochana
Izunia Chatte. Izo, do Ciebie należy pierwszy strzał ?ja już napinam klatę. Ale popatrz jak Twój bukszpan pięknie wygląda z zimowej szacie. Specjalnie strząsnęłam z niego białą poduszkę?. Popatrz jak się do Ciebie uśmiecha i macha.
Co do przyjazdu, to byłoby po prostu rewelacyjnie wybrać się razem. Grażynka da tylko hasło, Ania Sweety mnie pogoni i ustalimy wspólny termin.
Grażynko, tak jak napisałam Izie postaram się zgrać w czasie. Już się nie mogę doczekać. Żeby nam tylko jeden dzień wystarczył?.
Grażynko, Ty kobieta z gór jesteś i niejedną prawdziwą górską zimę przeżyłaś. I wiesz, jaka bajeczna potrafi być. Zdjęcia z mojego ogrodu nie stanowią nawet namiastki tego piękna, które jest w górach. Ale, z braku laku?
Popatrzcie, jak można teraz widać sylwetki roślin. Układ gałęzi, kierunek wzrostu,
Pati cieszę się bardzo, że przy Twoim zabieganiu znalazłaś czas na wizytę u mnie. I cieszę się, że hortensje się niezmiennie podobają. Ale tym razem, przewrotnie, otrzymasz w prezencie zimowy widoczek. Nie znam Twojego podejścia do zimy, ale przyznaj, że takie choinki kojarzą się nam z dzieciństwem i pięknymi baśniami
Mufko ? Marysiu, nie wiem czy chociaż troszeczkę lubisz zimę, ale z Twojego sposobu pisania wydaje mi się, że wszelkie rzeczy ulotne i nietrwałe bliskie są Twojemu sercu. A piękno zimy właśnie takie jest ? chwilowe, iskrzące się w promieniach słońca zaledwie kilka dni i czasami trudne do zauważenia, bo szczypie w ręce i szczypie w nogi i nie w głowie nam szukać piękna w zimowym ogrodzie.
Marysiu, a koty to już tak mają ? zawsze swoimi drogami. Ja dzisiaj próbowałam upolować moją kociczkę z aparatem, ale zapomnij?. awersje czuje niesamowitą do aparatu
Marysiu dla Ciebie gałązka sosny Dragon Eye
I jeszcze z szyszką
Asiu2 zapasowy królewicz zawsze się przyda. Szczególnie, jeśli będzie w lecie ciężkie prace ogrodowe za mnie wykonywał. A ja wtedy będę miała więcej czasu na Forumkowe koleżanki i słowne igraszki, które dzisiaj przegapiłam, ale uśmiałam się serdecznie czytając.
Asiu dla Ciebie ulubiony cyprysik nutkajski mojego królewicza
Aniu Sweety Tobie górskich widoków nie muszę reklamować, bo masz je na co dzień. Ale pozwolisz, że zadedykuję Ci leszczynę pogiętą? Czyż nie pięknie wyglądają teraz jej gałązki? W lecie nie zwracamy aż takiej uwagi na formę i kształt roślin.
Aniu, z tym osiołkiem to też niezły pomysł, dzięki. A żeby ktoś jeszcze stoliczek dołożył?.
I na koniec, żeby nie było, że ja na wiosnę nie czekam. Też czekam z niecierpliwością, ale lepiej się czeka przy prawdziwej białej zimie niż przy szaroburej szmacie za oknem .
Na zakończenie jeszcze coś dla ptaszków...
I już naprawdę na koniec stara huśtawka, która tez czeka na wiosnę