Witam Was, ale paskudny dzień, tylko roślinki się cieszą bo pada i pada.
Moniczko, naturalne środki nie szkodzą, ja wywaru z pokrzyw nie mam szansy zrobić, bo u mnie nie rosną pokrzywy. Gotowy środek jeszcze bez przykrych zapachów jest super.
Podam Ci link poczytaj o nim.
http://shop.biosept.pl/
Majeczko, lubię mieć wszystko na swoim miejscu. Część bałaganu byle jeszcze po jesiennych remontach. Mam wszystko poukładane na półkach, a co do nawozów, też znalazłam?
Fotki ogólne, brak im ostrości i to jest główny powód, że częściej robiłam zdjęcie z bliska, ale i nie tylko.
Moim zamysłem było pokazywać zdjęcia poszczególnych róż w ten sposób, aby oglądający mógł sam na podstawie tego przekazu wyrobić sobie zdanie czy dana róża mu się podoba czy nie. Dlatego na każdym zdjęciu jest data i godzina, ba często na przestrzeni kilku, kilkunastu dni robiłam zdjęcie tego samego kwiatka. Chyba nikt tego nie zauważył.
Majeczko sama wiesz jaka przyjemność sprawia hodowanie we własnym ogrodzie tych pięknych kwiatów.
Ewciu, kiedy mnie gorzej przeszkadza jak ciągle czegoś szukam niż poukładanie tego wszystkiego. W komórce mam dużo przeróżnych półek i haków. Należało tylko umieścić poszczególne przedmioty na swoim miejscu. Jesteś kolejną osobą, która jest zadowolona z nasadzeń jesiennych. Czekam na kwiaty Twoich terminatorek.
Gosiu, poczekaj do lata, to dopiero zobaczysz Edenki, ma ją już tyle osób, że na pewno będzie co podziwiać. Biały Eden jest równie piękny, pooglądałam jak się prezentuje w ogrodach. Ja jestem w nim zakochana. Ta róża radzi sobie w Moskiewskich ogrodach, to nasze warunki dla niej pikuś.
Renatko, masz wiadomość u siebie.
Malgosiu, data na zdjęciu, taki miałam zamysł. Mieć dokument co kiedy i jak wyglądało.
New Dawn dalej nie ruszyła, szkoda. Cieszę się, że inne różyczki robią to co powinny na wiosnę. Jak zakwitną Nostalgie , to zrób zdjęcia.
Znalazłam jeszcze Edenkę ale zdjęcia są robione komórką.
Abraham Derby
Geisha
Pastellka