Ogródek pełen marzeń
- slila1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek pełen marzeń
Irenko zaszalałaś z zakupami, ja też. Dzisiaj cały czas sadziłam cebulki i jeszcze na jutro mi zostały.
Portrety zwierzaczków śliczne. Jumpuś znów jest Ciebie, a gdzie Terenia?
Portrety zwierzaczków śliczne. Jumpuś znów jest Ciebie, a gdzie Terenia?
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Irenko bardzo miło mi było dzisiaj z Tobą porozmawiać, pewnie teraz wypoczywasz. 

- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pękna listopadowa sobota,tylko moja głowa szwankowała ale dałam rade.róże mają kopczyki,wczorajsze zakupy posadzone.Troche już roślinek okryłam pomału będzie koniec. Jeszcze doniczkowe pochować do altanki.Teraz kilka zdjęć z dzisiejszego dnia.
Śniadanko kotków

tak jesiennie na działce

moje kwitnące resztki

moja jesienna orka c d n

tak jesiennie na działce

moje kwitnące resztki

- adamiec
- Maska
- Kontakt:
Irenko, ale masz tych podopiecznych
Piękne kociska! wypasione, zadbane. Nie wiem kto jest większym miłośnikiem chyba Ty! Całkiem sporo tych kwitnących resztek! czy ta opuncja ma pączek? A orka perfekcyjna!

- slila1
Marysiu żebyś Ty wiedziała jakie specjały te koty dostają do jedzenia. Ja widziałam na własne oczy, jak M. Irenki przygotowywał im jedzonko.
- slila1
Irenko jak na tą porę roku, to dużo masz kwiatów na działce, jeszcze trochę pokwitną, bo ma być ciepło przez dłuższy czas.
Pięknie przekopałaś ten skrawek ziemi, który mi pokazywałaś, jak byłam u Ciebie. Przybyło miejsca do sadzenia. Koty działkowe są przepiękne i nabrały sadełka przed zimą, przyda im się.
Ja zakończyłam dzisiaj sadzenie cebulek kwiatowych, teraz jeszcze porządki, a po większych przymrozkach zacznę okrywać rośliny.
Pięknie przekopałaś ten skrawek ziemi, który mi pokazywałaś, jak byłam u Ciebie. Przybyło miejsca do sadzenia. Koty działkowe są przepiękne i nabrały sadełka przed zimą, przyda im się.
Ja zakończyłam dzisiaj sadzenie cebulek kwiatowych, teraz jeszcze porządki, a po większych przymrozkach zacznę okrywać rośliny.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Irenko ,ależ wielka ta kocia rodzinka
Oj to trzeba pokarmu
Niestety nie dostałam juz cebulek w B. 

- slila1
Irenko czy zamówienie na cebulki potwierdzone?
Spokojnej i dobrej nocy życzę

Spokojnej i dobrej nocy życzę

- Maska
- Kontakt:
Irenko jak minęła niedziela? Lidziu wyobrażam sobie, bo widać to po sierści. U mnie sobota i niedziela piękna!
- adamiec
Marysiu nedziela piękna i pracowita,pojechałyśmyz Tereską na działke i było troche pracy.Wszystkie doniczkowe są już w altance,podlane oczszczone z liści,mają spartańskie warunki.Mam nadzieje że coś przetrwa do wiosny,w większe mrozy palimy w piecu, węgiel już kupiony.
Lidko nie mam potwierdzenia, myślę że była to niedziela i nikt się tym nie zajmował ,dzisiaj może będzie potwierdzenie
Lidko nie mam potwierdzenia, myślę że była to niedziela i nikt się tym nie zajmował ,dzisiaj może będzie potwierdzenie

- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo dużo tych kotów u Was.
Zawsze się zastanawiam jak koty działkowe dają sobie radę zimą jak niewiele osób jeździ na działki...
Kapusty ozdobne dają po oczach, widziałam piękne bukiety z kapustami ozdobnymi w roli głównej.

Zawsze się zastanawiam jak koty działkowe dają sobie radę zimą jak niewiele osób jeździ na działki...
Kapusty ozdobne dają po oczach, widziałam piękne bukiety z kapustami ozdobnymi w roli głównej.
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Comciu ja od lat dokarmiam koty na działkach...jeszcze jak byłam w liceum i jedna kotka tak bardzo póżno okociła się u mnie w piwnicy na działce to codziennie po szkole jeżdziłam z ciepłym jedzeniem,mlekiem i czystymi,prasowanymi szmatkami do legowiska-żeby maluszki miały czysto 

- Maska
- Kontakt:
Na każdych działkach jest osoba (na ogól emerytka, Marzenka jest wyjątkiem
) która jeździ co dwa dni na ogół, są również tacy co jeżdżą rzadziej i podrzucają tylko jedzenie tej stale się opiekującej. My na wsi też dokarmiamy koty, które na ogół mieszkają w opuszczonych domach.

- slila1
Irenko dzisiaj na działce zauważyłam, że różowa odętka, którą dostałam od Ciebie, zakwitła. Jutro zrobię jej zdjęcie.
Czy są jakieś wieści w sprawie zamówienia w Lilypolu? Cały czas o tym myślę, ja zamawiałam u nich już cztery razy i nie miałam żadnych problemów.
Czy są jakieś wieści w sprawie zamówienia w Lilypolu? Cały czas o tym myślę, ja zamawiałam u nich już cztery razy i nie miałam żadnych problemów.