Dzieci dorosły czas na ogród
- mamafrania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: dzieci dorosły czas na ogród
Dziewczyny,ja też jestem z tych co nie nauczyły się palić.Ale trzymam za was mocno kciuki.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewuniu to byłabyś....... gdybyś tego nie wykorzystała!
- constancja
- Od: 5 sie 2012, o 23:38
Kurcze, ciężko tak w kilku słowach ale spróbuję.Jagodka pisze:Ewuś , przybliż temat z e- papierosem - co i jak ? Ja też palę - teraz już dużo mniej , niż kiedyś , a rzucałam jesienią , nie paliłam miesiąc i cholera mnie podkusiło i się zaczęło od nowa . A zdrowia nie ma.
1. tego się nie pali, to działa na zasadzie inhalacji, a to co wydychamy to nie dym tylko para wodna.
2. wdychamy tylko nikotynę, której nie udowodniono szkodliwości dla zdrowia, pod warunkiem, ze nie przedawkujemy, o co raczej martwić się nie należy.
3. nie śmierdzi, nie wypala dziur w ciuchach, można palić go wszędzie( w kinie, w sklepie, na przystanku w szpitalu tez) i nikt nam nic nie może zrobić.
4. dzienne palenie kosztuje mnie ok. 2 pln, a palę dużo... normalnych fajek 1,5 paczki.
Jak macie jakieś pytania to piszcie, a ja lecę bo mi z kuchni spalenizną zalatuje.
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
-
- 500p
- Od: 13 lut 2011, o 14:25
Gdzie tego eko można kupić?
Zmykam do pracy, wrócę o 16, worek jabłek mam do przerobienia
Zmykam do pracy, wrócę o 16, worek jabłek mam do przerobienia

- dotii
- Od: 18 cze 2012, o 07:45
- Kontakt:
Renatko ,nie wszystkie przyjemności szkodzą
co do fotki ,jakoś dziwnie się czułam ,wole patrzeć z ukrycia
jeśli chodzi o tego E-papierosa ,to tak jak Constancja pisze ,masz dym i jakis tam smak ,który dobierasz sobie według własnych potrzeb.Takie papierosy widziałam ostatnio tam gdzie sprzedają tytoń i papierosy .Polecem jechać do Tesco ,tam papieros i płyny są trochę tańsze

jeśli chodzi o tego E-papierosa ,to tak jak Constancja pisze ,masz dym i jakis tam smak ,który dobierasz sobie według własnych potrzeb.Takie papierosy widziałam ostatnio tam gdzie sprzedają tytoń i papierosy .Polecem jechać do Tesco ,tam papieros i płyny są trochę tańsze

Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
no to sobie zafunduje ten substytut , tylko powiedzcie jeszcze jaki on ma być , czy może to jest bez znaczenia ?
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- constancja
- Od: 5 sie 2012, o 23:38
Natko, ja mam taki-klik
Bardzo go sobie chwalę( mamy z mężem takie same) i zdecydowanie nie polecam kupowania tańszych, takich bardziej zbliżonych wyglądem do normalnego papierosa, są o wiele bardziej awaryjne.
Ja kupowałam w internecie.
Bardzo go sobie chwalę( mamy z mężem takie same) i zdecydowanie nie polecam kupowania tańszych, takich bardziej zbliżonych wyglądem do normalnego papierosa, są o wiele bardziej awaryjne.
Ja kupowałam w internecie.
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
- dotii
- Od: 18 cze 2012, o 07:45
- Kontakt:
Renatko,ostatnio cmokałam takiego czarnego typowo męskiego podobny do cygara ,ale ma odlot
te cienkie białe damskie podobno są słabe, musisz się nimi więcej bawić i mają słabe baterię

Mój zielony raj.
- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
My kupiliśmy e-papierosy,wcale nie takie tanie i niestety tez awaryjne
ciągle coś się z grzałkami dzieje,ciągniesz a tam fuj olejek do buzi się wlewa
inaczej się zaciągasz tym,powoli i dłużej
po za tym zawsze jednak ciągnie do smrodka
ciągle coś się z grzałkami dzieje,ciągniesz a tam fuj olejek do buzi się wlewa
inaczej się zaciągasz tym,powoli i dłużej
po za tym zawsze jednak ciągnie do smrodka
Ewka a sobie chyba i tak zafunduje tylko powiedzcie mi gdzie i jaki a jakie nie , chodzi mi teraz o Drewutnie gdzie kupowałaś ?
a dziewczyn może któraś ma do sprzedania niepotrzebny a dobrą cyfrówkę na nową to ja się raczej nie dorobię a ten wątek to już się robi bardziej personalny niż ogrodowy
a dziewczyn może któraś ma do sprzedania niepotrzebny a dobrą cyfrówkę na nową to ja się raczej nie dorobię a ten wątek to już się robi bardziej personalny niż ogrodowy

- drewutnia
- 1000p
W supermarkecie
zestaw 300zł ale dwa papierosy + olejki
w wyglądzie jak pióro z wymiennym ustnikiem do wyboru plastikowy lub gumowy
wymieniliśmy już całe atomizery niby z lepsza grzałką i z gąbka zamiast pojemnika na olejek
ale problemy ciągle jakiś są.Dobrze działał przez 2 miesiące na początku,wtedy nawet nie sięgnęłam po zwykłego papierosa.A jak poczułam dym to mi śmierdział.Ma to plusy i minusy.

w wyglądzie jak pióro z wymiennym ustnikiem do wyboru plastikowy lub gumowy
wymieniliśmy już całe atomizery niby z lepsza grzałką i z gąbka zamiast pojemnika na olejek
ale problemy ciągle jakiś są.Dobrze działał przez 2 miesiące na początku,wtedy nawet nie sięgnęłam po zwykłego papierosa.A jak poczułam dym to mi śmierdział.Ma to plusy i minusy.
-
- 500p
- Od: 13 lut 2011, o 14:25
Ewko jak długo już palisz tego eko?
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Hej co tu się dzieje -forum zdesperowanych palaczek,a gdziezdjecia roslin nowe nabytki -fotki proszę 

- drewutnia
- 1000p
hej ja pale ok pół roku,ostatnio częściej zwykłe,eko przed komputerem,w pracy i tam gdzie nie wolno:PEwa05 pisze:Ewko jak długo już palisz tego eko?
no to chyba tylko tych cudaków wam jeszcze nie pokazywałam

ale dziś był paskudny dzień już u mnie pachnie jesienią

ale dziś był paskudny dzień już u mnie pachnie jesienią