popiolek69 pisze:dziękuję wszystkim
med.jpg[/img][/url]
Czerwona owca w stadzie też się trafiła - czyli jajecznica z boczkiem.
Moje opóźnione, albo nie zakwitną - tfu, tfu, powinnam powiesić w szklarni zdjęcie Twoich kwiatów, żeby wiedziały co mają robić.
Śliczna ta jajecznica. Z boczkiem lubię najbardziej, więc nawet mi pasuje Niemniej zawsze mnie rozczulał ten kontrastowy kwiat - śliczne ma wnętrze i takie przyciągające. Śliczności!
Chyba trzeba odkopać trochę wątek więc kilka fotek, mix fix
i na koniec kwiatek który o mały włos bym przegapił bo do tej pory stał gdzieś na uboczu Wysiewane kilka lat temu jako Astrophytum asterias "red flower" i w końcu pierwsza roślina okazała się tym co trzeba, może nie do końca jest to "red" ale całkiem ciekawy
Piękne kolory dziś u Ciebie. Szczególnie żółty urzekający ale przyznać muszę że rzeczone Astrophytum asterias fa. red flower jest z tych dziwnych i ciekawych.
fixum - mixum przepiękne, ale taki kwiat u astraczka to coś fantastycznego! Ja mam nadzieję, że moje hybrydki czy krzyżówki, co to jeszcze zbyt małe są, może pokażą coś oryginalnego. U Ciebie jak zawsze jest na co popatrzeć, ten astrak to dla mnie nr1
Dużo, kolorowo i ciekawie. ja oczywiście zazdroszczę kwitnącego spegazzinii, ale poza nim to bardzo ładny pierwszy kwiatek, no i Astrophytum asterias red flower też robi wrażenie, bo jednak astraka na czerwono kwitnącego jeszcze nie widziałam
Kolorki ładne jest na co popatrzeć
Astraczek ma ciekawy kolor, widzę śliczniutką Frailea pumila ,mi te maluchy padły
A na pierwszym zdjeciu to co to jest?