Witajcie
zakwitły u mnie następne odmiany
Niunia1981 pisze:Renatko widok półeczki rewelacyjny

Bardzo ladnie wyglądają a ja jeszcze lubię jak kwiatki są w takich samych doniczkach
Popatrzę na te cudne kwitnienia i sobie powzdycham ...
Moniko,już to pisałam u Ciebie,mamy podobny gust w kwestii doniczek

...nie wzdychaj tylko poczekaj trochę-zamówione przez Ciebie odmiany już się ukorzeniają w ziemi.
jola1313 pisze:...To szalejesz kochana-jak ja z hojami

.Mnie też ciągle mało

.Więc rozumiem Cię doskonale
Jolu ,a któż nas lepiej zrozumie? Tylko inni kwiatomaniacy!
sweety pisze:"Asortyment" mamy zdecydowanie podobny

Hoyek przybywa, ostatnio także skrętników, a parapetów...nie

Ale jakoś mnie to nie powstrzymuje ...
Aniu można jeszcze na przykład zawiesić półeczki...a mnie się marzy regalik skrętnikowy
sylvi pisze:Kochana, ja po prostu nie mogę do Ciebie zaglądać

bo od razu mam nowe chciejstwa, ledwo jedne poupychałam na parapetach, a już inne mi się marzą

półeczki kuchenne bardzo fajne, może i ja o takich pomyślę

Bardzo dziękuję za dedykację

ale przyznam Ci się, że
moja Twoja Sylvia ma pędzik z 10-oma kwiatami

uwierzysz???
Sylwia,Ty musisz do mnie zaglądać

widziałam Twoją Sylvię-super!
fiskomp pisze:... Barwy Indii jeszcze u mnie nie kwitł a mam go ponad rok, ale jest pączek więc i ja się pocieszę nim.
Basiu ,wychodzi na to ,że Barwa Indii to rarytasik,który długo karze na siebie czekać.
Dzisiaj dla Ciebie dedykacja

mniodkowa pisze:...a powiedz mi w tej kuchni to jaka wystawa? bo moje to MUSZĄ rosnąć na parapecie, inaczej bunt robią
Aga kuchnię mam od zachodu ,bardzo słoneczną ,a półeczka jest blisko okna.Zresztą one na tej półce są od niedawna,zobaczę czy "buntu " nie zrobią,jeśli tak to na półce zamieszkają jakieś inne kwiaty ,na parapetach już się nie mieszczą
Jeszcze JUSTA mi pięknie rozkwitła
Witaj
Asiu po długiej przerwie

Twój synek to chyba już spory chłopiec,zaglądaj częściej.Zobacz jak pięknie mi urosły hojki od Ciebie
HOJA MULTIFLORA

HOJA BELLA