Miło mi że ci się spodobały te wieczorne zorze. To był chyba najbardziej kolorowy zachód słońca w tym roku

Danusiu zgadzam się z Tobą - Kaszuby są piękne o każdej porze dnia i o każdej porze roku ;:228
Marysiu, wyjazd do Warszawy to była konieczność a nie mój wybór...amba19 pisze:Ewik to nie skansen! Te ule wypatrzyłam za płotem u gospodarza. To jest po prostu funkcjonująca pasieka. Pomiędzy zwykłymi ulami stoją takie cudeńka. Jak to zobaczyliśmy z kolegą, to zatrzymaliśmy samochód i obfotografowaliśmy przez siatkę od strony ....pola
Moja córka wyprowadziła się do Warszawy kilka lat temu. Mieszka w samym centrum. Mnie by się tam nie podobało - wolę moje Kaszuby
Amba może sfinalizujemy tę wymianę?Raczek pisze:Już cieszę się na nachyłka różowego,twój żółty też jest przygotowany.amba19 pisze:Aniu-Raczku nachyłek dla Ciebie jest już w Gdańsku, teraz muszę wymyślić jak go zapakować żeby szczęśliwie dotarł do Ciebie.(nasionka zresztą też) a chcesz może nasiona malw?
Nasion malw nie chcę,miałam w tym roku biedronkowe.
Dopadła je rdza i okropnie wyglądały.Doszłam też do wniosku,że mam za maly ogródek na nie.