no kochana - jak masz za dużo kohlerii to ja chętnie przygarnę
kwiatki dla dziadka rewelacyjne ta ostatnia kliwia to właśnie dziadkowa? bo spodziewałam się po pąkach wcześniej, że będzie jakaś inna niż pomarańczowa a gloksynię reanimujesz, że nie wiesz jaki ma kolorek? ja posadziłam cebule kilka tygodni temu... na razie widać ziemię
Właśnie wystawiłam kohlerie na wymianę
Też myślałam że dziadkowa cliwia będzie kremowa , a w ostatniej chwili nabrała koloru, taka bardzo popularna, teraz mam dwie
Gloksyni też mam za dużo i pomieszałam kolory .Moje niektóre w ogóle nie odpoczywały tylko tak stały z zielonymi mini pędami, a ta postanowiła zakwitnąć. Twoje pewnie też wystartują
widziałam masz czerwoną, ja też mam taką to chyba żadna wymiana
to nic, że kliwia pomaranczowa, ja się niedawno dopiero dowiedziałam, że w ogóle bywają inne póki nie widziałam to pomarańczowymi się zachwycam
mniodkowa cliwię mam jeszcze taką co ma żółte dzwoneczki zwieszone ale jeszcze mi nie kwitła bo mała jest, sama jestem ciekawa kwitnienia orchidea117 , dziękuję, roślinek wciąż przybywa aż mojego M głowa boli . Reo co rok muszę odmładzać bo przez zimę "łysieje" , a teraz mam wsadzone młode i dałam babci justus27 szkoda, że tak późno zasuszyłam hipeastra, zanim teraz zakwitną będą "w cieniu" innych kwiatków. alunia tak chwalone na pewno szybko się rozrosną , a mnie brakuje miejsca