roots23 takich jest całe mnustwo.
Nooo a mieczyki- niestety mają to do siebie, że trzeba wykopywać i wkopywać - ja to lubie, zwłaszcza jak wykopuję i patrzę ile mają dzieci i jakie cebulki są, zawsze doczekać się nie mogę jak je zobaczę wyjmując z ziemi
baran18 witam w moich skromnych progach

stwierdziłam, że trzeba jakoś sobie umilić ten czas w te zadymy śnieżne bo póki co wiosna sie na razie nie zapowiada
Oczywiście będzie mi bardzo miło jak będziesz zagladać częściej
A Ty masz jakiś ogródek swój?
justyna_gl wiesz co... niektóre wsadzałam w koszyczki a niektórych nie..., jak miałam jakieś przybyszowe danej odmiany to sadziłam dużą cebulę do koszyczka i jej cebulki przybyszowe aby po prostu wiedziała że te maleństwa są tej właśnie odmiany, a takto to bezpośrednio do gruntu.
Tadku nie przejmuję się już nawet zapomniałam kto to był, ale wtedy jak tak na forum napisał to mi głupio było.
Tych "niesamowitych" będzie jeszcze więcej, przynajmniej dla mnie sa wszystkie niesamowite
Kamcia Bardzo mnie to raduję czytając takie miłe słowa

a powiem Ci że takie niespodzianki też są fajne, jak pierwszym razem zakupiłam mieczyki wg. niby danych kolorów to jak zaczeły kwitnąć i zauważyłam że kolory się całkowicie nie zgadzają to każdy kolejny jak kwitł to był niespodzianką
A skoro mówisz że wszystko to co.... masz taki miszmasz w ogrodzie? czy jak hhihi
Bufo-bufo ooo jak miło że dzięki moim zdjęciom ktoś się przekonał do tych pięknych kwiatów

ja tam wole takie dziwaczne kolory

a i jak do tego mają jeszcze falbanki to już w ogóle bamba
Zeniu ojj jaka tam ogromna kolekcja... zajrzyj do Anity to wtedy powiesz że się jednak myliłaś

piękne są - to fakt.. mnie wykopywanie i wkopywanie nie przeszkadza, bardziej boje się po prostu tego ich przechowywania, czy będą mieć optymalne warunki by ładnie sie przechowały.
Nooo a jak tak Ci sie nie chce wykopywać to ja tam jestem chętna na wykopki, wiec wiesz....
A lilia... tez mi się ona baaaardzo podoba i jak ją zobaczyłam kwitnącą to mówie kuuurde jakie cudo nie sadziłam że tak może wygladać lilia... no ale potem forumowicze baaardzo szybko uświadomili mnie i musiałam zejść na ziemie że jednak lilie tak nie kwitną
heheh noo jak jest jedna zarażona to można jeszcze zaryzykować, ale jak by miały wszystkie mi tak wyglądać kosztem cebul to jednak wolałabym by były normalne
edi13 są jeszcze i 3 kolorowe... wstawie zaraz kolejne...