Witajcie
Czy w sobotę u kogoś padało?Słyszałam że miały byc opady w całym kraju,a u nas nic...ani kropelki...Tylko te wiatry które i tak suchą ziemię jeszcze bardziej wysuszają
Dziś temperatura całkiem wiosenna tylko wiatr nie potrzebny...
Siberciu a ja tak czasami mam że coś mi bardzo przeszkadza,a gdy przesadzę to póżniej wydaje mi się że całkiem fajnie było i nie potrzebnie przesadzałam
A nornice i krety kopią jak szalone...najbardziej sobie żwirkowe rabaty i ścieżki upodobały...
Jacku jak zwykle masz rację...natura też jest pstrokata.Ale człowiek tak ma(czyt.ja) jak jest mało kolorowo to chce żeby było bardziej...Jak ma bardzo kolorowo to znowu chciałby mniej
Iwonko ciekawe jaki będzie cennik wiosną w cebulach,bo teraz to nic ciekawego a i ceny wysokie
A widziałaś jakie zestawy tu były...
http://www.e-ogrodniczy.pl/index.php?m= ... 9...szkoda że wcześniej na ten sklep nie wpadłam
Alu witam Cię u mnie

Ja mam małą rabatkę z samymi czerwonymi...przeniosłam je z węży bo drażnił mnie ten kolor w zestawieniu z żółtym albo niebieskim.Ciekawa jestem jak to będzie wyglądało,bo przeniosłam wszystko po kwitnieniu...Obawiam się że może byc zbyt intensywnie to wtedy może bielą ją złagodzę...będzie patryjotycznie
A ta lilia to może byc właśnie Yellow Pixels...nawet bardziej mi na nią niż na Latwię wygląda...
Tiaaa,zima blisko...fajne mi pocieszenie
Joluś popatrz róża Fragola...teraz poczuwam się w obowiązku takową miec