Działeczka Erazma i nie tylko ... 1 cz.
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja tylko przebiegłam a raczej przeleciałam przez Twoją działkę i powiem krótko: podoba mi się a warzywniak super. Jeszcze się nie doczytałam jaka duża jest ta działka?
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To Faktycznie niewiele a tak dużo na niej roślin. Już się nie dziwię, że tak pięknie utrzymana, wszędzie czysto ,brak chwastów. Już uciekam wyrywać u siebie przekwitnięte kwiaty i chwasty.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To są pozostałości??? No niech mnie dunder świśnie! To jest wzorcowy warzywnik! W moim osobistym rankingu na najlepszy warzywnik masz bezapelacyjnie pierwsze miejsce!

Czytając Twoje posty, doszłam do wniosku ( nie wiem, czy słusznego), ze z preparatów przeciw szkodnikom uzywasz jedynie Mospilanu. Czy on jest skuteczny na wszystkie szkodniki, z przędziorkiem włącznie?
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Erazmie, zgadzam się całkowicie z Chatte, że twój warzywnik to wzorcowe grządki i super zbiory.
Nikt nie ma tak pięknie utrzymanego i dorodnego zakątka z warzywami. Do tego jeszcze bazującego na naturalnych środkach ochrony roślin. W tym temacie należy Ci się palma pierwszeństwa.
Ale nie tylko tobie - sory. Bez twojej żony pewno nie byłby taki wypieszczony i taki pięknie ukwiecony.Bo Galtonia i astry, które cieszą nie tylko twoje oczy to pewnie zasługa żonki. Przekaż jej moje ukłony i gratulacje.

Ale nie tylko tobie - sory. Bez twojej żony pewno nie byłby taki wypieszczony i taki pięknie ukwiecony.Bo Galtonia i astry, które cieszą nie tylko twoje oczy to pewnie zasługa żonki. Przekaż jej moje ukłony i gratulacje.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki