Śliczne storczykowe maleństwa no i zapachu hiacynta tylko pozazdrościć ja tak rzadko wyruszam z domku wczoraj byłam w mieście ale na hiacynty nie trafiłam za to w biedronce były inne całkiem hm... ciekawe roślinki
Arletko... Ja do Ciebie się kalać przychodzę, bo taka gapa ze mnie, że jeszcze mnie w tym wątku nie było
Taki wstyd
Ale cały wątek nadrobiłam i obiecuję poprawę Wszystkie roślinki bez gadania są piękne, gratuluję postępów hojkowych i śliczności fiołkowych
Anetko no w rzeczywistości on bardziej fioletowy niż niebieski
Elu no zapach hiacynta to już przeszłość drugi zanim wyrósł to przekwitł, nie wiem co było z nim nie tak, może za stara cebula Tak czy siak wylądowała w koszu, stwierdziłam że nie będę trzymać ich przez zimę. Za 2-3 zł na następną wiosnę kupię sobie nowe.
Beatko, Justynko
Kasiu nie przejmuj się, każdy ostatnio zagoniony ( ja też) i ma się jakieś zaległości na forum
Moniko, Aniu
Jestem, jestem tylko czasu czasem brak aby coś napisać nie mówiąc o obróbce fotek i wstawianiu ale Wasze wątki odwiedzam na bieżąco tylko nie zawsze ślad zostawiam.
Ostatnio kilka fotek popstrykałam i nawet je obrobiłam więc kilka zostawię abyście mieli co oglądać jak mnie znów nie będzie
A tu śliczniutkie maluszki hojkowe od mojej nowej koleżanki