Grabek, ja na sto procent nie jestem taka pewna co do tej odmiany, może to u mnie nastąpiła pomyłka. Kupowałąm na all... a tam to wiadomo, że różnie z tym bywa.
An-ka. Oj dawno cię u mnie nie było, witam więc serdecznie. Cieszę się, że podzielasz moją miłość do lilii i liliowców. Lilie mają jednak te przewagę nad liliowcami, że o wiele dłużej kwitną. Ja już zamówiłąm klika odmian liliowców u naszego forumkowego "eM". Na wiosnę mam otrzymać te cuda.
AGNESS, co prawda nie mam nornic, ale od kilku lat lilie atakuje mi tzw. ostępka lilianka. Po prostu gniją pąki i odpadają. Ale mam już na te robale odpowiedni środek i mam nadzieję, że w przyszłym sezonie się jakoś obronię.
Malino. Casablanca rzeczywiście jest przecudna. W ogóle białe lilie są chyba najwytworniejsze ze wszystkich.
Babopielko. Zapach lilii jest faktycznie niebiański. Wiesz, co do tej "African Queen" to nie ma takiej stuprocentowej pewności, bo jest kupowana na alle. Mogło nastąpić tu jakieś przekłamanie. Chociaż na zdjeciach w internecie ta odmiana właśnie tak wygląda jak moja.
Gorzato76, czy chcesz przez to powiedzieć, że nie wyszło to, co zamawiałaś, tylko coś innego?
Krysiu, witam
LORA, Cieszę się, że wybrana przeze mnei lilia ci się spodobała