Joluś puk puk wiem Ty masz więcej obowiązków niż ja wiec nie możesz sobie pozwolić na ciągle siedzenie na forum ale przynajmniej od czasu zajrzyj do nas fajnie by wiedzieć że u Ciebie wszystko ok
Jolu, od paru dni za oknem szaro, mgliście, śnieżek popaduje, a u Ciebie uśmiechnęły się do mnie takie śliczne, żółte słoneczka I od razu człowiekowi robi się raźniej na duszy i wiosna wydaje się mniej odległa...
Pozdrowienia
Witam Wszystkich odwiedzających i nie tylko
Czekam niecierpliwie na ta wiosenkę bo już mnie roznosi i chciałabym już coś robić w ogrodzie.......
Dziś wysiałam tunbergie, lobelie, i astry a ziemi już 2 dni temu wyszła jedna kobea no i kilka heliotropów i trawka jednoroczna ciesz się bardzo
Wczoraj w ogrodniczym kupiłam nasionka takiego słonecznika
Przyznam się że widzę pierwszy raz takiego słonecznika może dlatego że zapatrzona byłam tylko w żółte..............
A w ogrodzie nadal biało i zimno dobrze że chociaż przebłyskuje czasami słoneczko
Joluś, serducho śliczne!!
Ciekawy ten nowo zakupiony słonecznik - nie wiedziałam, że może być w takim kolorze
Kochana, jak znosisz zimę? Ja licze juz niemalże godziny do wiosny
Pozdrawiam Cię serdecznie
Witaj Monisiu
Co do zimy do przechodzę ja bardzo ciężko, dłuży mi się jak cho.... dobrze że luty krotki i nie obejrzymy się a już będzie marzec.....
Słoneczniczek faktycznie w ciekawym kolorze, pocieszyło mnie to że nie jestem odosobniona w tym że widzę takiego pierwszy raz.....buziaki
Witaj Joluś Masz rację ta zima jest już nudna , długa i wszystkim jakoś ciężko... Dobrze ,że można już zacząć zakupy ogrodznicze to znak ,że już bliżej wiosenki