Esteci i łakomczuchy.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Esteci i łakomczuchy.

Post »

No powiem, że faktycznie :D
Ja nie paliłam i jest mi ich żal.
Myslałam, że połączycie sie w bólu z towarzyszami niedoli. Dobrze, że Was nie słyszą :D
Awatar użytkownika
marzanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lut 2010, o 22:01

Post »

"Na szczęście, na zdrowie na ten Nowy Rok,
Aby was nie bolała głowa ani bok.
Aby wam się rodziła i kopiła
Pszenica ijarzyca, żytko i wszystko,
Abyście mieli w każdym kątku po dzieciątku,
W stodole, na polu, w oborze Co daj Panie Boże" Życzy zabiegana Marzanka
Awatar użytkownika
krzysztofkhn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 wrz 2008, o 09:21

Post »

Nie palący umierają zdrowsi !

Biedni Ci palacze. My palacze.
Serdecznie Pozdrawiam.

Krzysztof Khn.
mamba9991
1000p
1000p
Od: 13 paź 2008, o 19:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja się już do palenia nie przyznaję, ale to głupie było i ile kasy poszło.

Byłam dziś na działce, niektóre wierzby mają już bazie, ale na szybką wiosnę się nie szykuję. Tunel większy się wygiął, a mniejszy w ogóle spłaszczył pod śniegiem.

Ale ale, moje dobre maniery gdzie? Ja jakaś taka antisocial, ani życzeń nie złoży, ani nic.

No to ja ogólnie zawsze życzę dobrze, wszystkim, niech uważają, o co proszą, bo się może spełnić, niech wzmacnia, co nie zabije i niech zdrowie dopisuje....

No ja, co ja mogę życzyć, Słońca i Miłości życzę, ale to jest to, co ja sobie życzę akurat, a ludziom to nie wiem, czego życzyć, bo nie wiem, co te ludzie chcą naprawdę :?:
Nie chcę kurna życzyć spokoju, jak ktoś awanturniczy woli żywot, ani przygód nie chcę życzyć, jak ktoś lubi kapciuszki, no to Wszystkim z forum życzę tego, co chcą, to się "spełnienia marzeń" w slangu świątecznym gada, to powtarzam, co na wigilię życzyłam.

A zresztą, przyjmuję zakłady, kto obstawia, że ludzie chcą przygód, a kto, że chcą spokoju i w jakich przedziałach wiekowych? :wink: :wink: :wink: :wink:
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
Awatar użytkownika
Tula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2009, o 15:00

Post »

Ja obstawiam, że chcą spokoju kiedy mają po uszy przygód a chcą przygód jak tylko trochę im się uspokoi ;)
Poziomki uzyskujemy przez przewracanie pionków.
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Ok, przyjmuję, ale przy takiej asekuracji wiesz, że mała wygrana? że się zmian potrzebuje, to wiadomo, ale to nie hazart, tak obstawiać.

Obstawiam, że Czuksanow zejdzie w 2011 z anteny, za to Maja się rozbuja, że chelsea flower show będzie skandalem, za to wyskoczy nowa stacja z prawdziwymi ogrodami, A MOŻE TO WSZYSTKO MI SIĘ śniło, jak ktoś nie chce rozmawiać, to nie zapraszam, hejka hejka Forumki, pa pa!!!!!!!!!!!!!
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
mirdem
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2010, o 11:55

Post »

Mambo witaj w nowym roku .................... tez uważam , że należy uważać czego sobie sie życzy , bo jeszcze nie daj Bóg się spełni :;230 :;230 ( o przykłady na potwierdzenie tej tezy są czasem zatrważające , a czasem komiczne ;:108 )

Nie chcę , zeby Czuksanow zszedł z anteny jestem jego fanką :wink: :wink:
Awatar użytkownika
Józef
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2006, o 12:11
Kontakt:

Post »

mirdem pisze:Nie chcę , zeby Czuksanow zszedł z anteny jestem jego fanką :wink: :wink:
...też nie chcę tym bardziej że poznałem gościa osobiście..był kiedyś u mnie z ekipą TVP..filmował dziwidło..pokazywali to w "Rok w ogrodzie"...
Awatar użytkownika
krzysztofkhn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 wrz 2008, o 09:21

Post »

Mamba, a takie mogą być ?

Z OKAZJI NOWEGO ROKU
SKŁADAM NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA
SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI
JAK NAJMNIEJ SMUTKÓW.

To Tobie, Koleżankom i Kolegom
Życzę.
Serdecznie Pozdrawiam.

Krzysztof Khn.
Awatar użytkownika
Tula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2009, o 15:00

Post »

Maaambo, toż to z przymrużeniem oka było i ... z autopsji. A jak mam się w hazardzistę zabawić, to obstawiam przygody.

A życzenia to takie otrzymałam w tym roku: "Życzę Ci tylko szczęścia, bo na Titanicu wszyscy zdrowi byli tylko im szczęścia zabrakło."
Poziomki uzyskujemy przez przewracanie pionków.
EwaM
500p
500p
Od: 1 gru 2007, o 13:19

Post »

mamba9991 pisze:

Obstawiam, że Czuksanow zejdzie w 2011 z anteny

Matko i córko! A któż to taki?
Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować... akurat
10 minut
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Widać, Ewo, żeś śpioch i przed ekranem jak normalny człowiek o 7.30 w sobotę nie siedzisz :;230 No można potem w necie obejrzeć, ale to nie to :wink:

Ja też fanką W.Czuksanowa jestem, jego koszul w różową kratkę i mydła potasowego i dlatego obawiam się, że jak ktoś NAPRAWDĘ fajny, to się nie utrzyma i jakiś celebryta zakichany go wygryzie, no boję się tego, jakby tak miało być, to się mogę przykuć do czegoś i protestować.
Józefie, dziwidło kręcił u Ciebie, ale fajnie, bo też po prawdzie to u Ciebie można materiału nakręcić na całoroczny cykl, widziałam na fotkach.

A z hazardem fajno jest, K obstawia różne ligi, a ja jestem za sierotkę, co losuje, jak nie wiadomo, co obstawić, w meczach mnie wkurza, że trawę depczą, ja tam bym sobie kiedyś w Monaco zagrała w ruletkę, nie pamiętam, w jakiej książce to bylo, że hazardziści w Monaco nad ranem obstawiali jeszcze jaki psalm będzie na porannej mszy :wink: :wink: :wink: Poszłabym kiedyś na taką ruletkowo - jednoręką noc do kasyna, ale na luzie, głównie o tą ładną suknię mi chodzi i klimat, ale to nie w L.A., tam kto w sukni, to mafia, w szortach się chodzi, łe :wink: Ale zdanie długie.
Esteci i łakomczuchy
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Dobra, bo ja tu niemal bloga założyłam, jakieś literatury, kasyna, no pamiętnik mi wyszedł, zamiast wątku hożej ogrodniczki, ale weź tu bądź hoża w walonkach, jedno, no jedno mnie do pionu stawia - PO NOWYM ROKU Z GÓRKI DO WIOSNY, JUHUUUUUUU :D
Nie wiem, jak gdzieś w Polsce, tu od razu jaśniej, ciemności dopiero o 17, a nie o 16.30 :;230 , poza tym od 10 do 12 jakieś słońce widać. Pora parapety zaplanować, tym bardziej, że ja tym razem nie dam d... ołowi na przednówku się wiosną zdepresić i sadzonki stworzę, o! Ale nie bez wspomagania, zakupiłam odpowiednie żarówy i zobaczę, co mi z tych inkubatorów na parapecie wyjdzie (oby nie dosłownie wyszło w dobie eksperymentów genetycznych :shock: )
nie mam farta do słonecznych mieszkań, stąd ta żarówa.
Esteci i łakomczuchy
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

Dobry wieczór Joasiu :wit

Czytałam dziś Twój wątek M... Stwierdził, że kolejna zaje..szalona Szczecinianka!
Chciałabym mieć Twoje podejście do życia...

;:196 szalona kobieto
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
mamba9991
1000p
1000p

Post »

A konkretnie o pomidory idzie, zawsze kiełkują przepięknie, ale nigdy nie miałam dość słonecznego parapetu, by się uchowały, to kupiłam lampy 2 i mam zamiar swoje sadzonki posadzić i zjeść, koralik, maskotka i bycze rogi (NIE JAJA, jak pytałam o pomidor bycze rogi, to mi chcieli sprzedać bycze jaja, ROGI, KURNA, ROGI, POMIDOR W KSZTAŁCIE CHILI, KOJARZY KTOŚ???????????
Esteci i łakomczuchy
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”