Aniu w ogródeczku masz tak pięknie, kwitnąco i gęsto
Koleusek super ma ubarwienie listków a niecierpek z dwukolorowymi kwiatami wygląda fantastycznie
Ja muszę upolować tego z żółto - zielonymi listkami bo mi przez zimę padł
Uploaded with ImageShack.us Kochani dzięki Wam za odwiedziny,miłe słowa i pochwały merry,nie próbowałam ukorzeniaćkoleusa i niestety nie mam żadnej mądrej rady(chociaż wczoraj ,właśnie myślałam,żeby go przyciąć do ukorzeniacza i do ziemi) Maju,mam gdzie spać(jeszcze ).Moje mieszkanie ma ponad 130m(tą powierzchnię odczuwa się najbardziej przy sprzątaniu. Aniu(kubusiowa mamo)jakby była możliwość,to ani chwili bym się nie zastanawiała.Balkonik cały oszklony,po prostu raj
Pomusłow to ja mam mniej więcej 100 na minutę ale nie mam ochoty na ich realizację.Po prostu mi się nie chce A jak się nie chce ,to gorzej jakby się nie mogło
Jestem zszokowana moim Hibkiem,pierwsze dwa kwiatki miały pojedyńcze płatki,a dzisiaj ,zakwitł tak(koloor w rzeczywistości ma bardziej intensywny-wina komórki)
Przy okazji chciałam wypróbować wstawianie slajdów,udało się
Aniu super hibek zakwitł pokaz slajdów jest bardzo przydatny, jak chcemy wyeksponować kilka zdjęć jednego kwiatka O ciachu nie wspomnę- wygląda przeapetycznie :P , tym bardziej, że mnie dzisiaj nie chciało się nic piec.