Witam
Geniu , Michale , Irenko ,Grażynko , Alinko , Jacku , Januszu , Jolu , Taju , Mirko , - dziękuję za tyle ciepłych słów i tak liczne odwiedziny jest mi bardzo miło
Przepraszam Was , że tak tylko po krótce ... opisałem się tyle , (a mnie chwilę schodzi

)każdemu z osobna odpisałem ... a tu internet przestał działać i post przepadł
Geniu ciesze się , że tojad zakwitł chociaż jednym kwiatem ..... nie wysilił się , ale dobre i to ....
Kochani cieszę się , że podobają się wam dalie i mieczyki ... owszem jest z nimi troche zachodu , bo wiosną trzeba wsadzić do ziemi , jesienią wykopać i na tym się cały proces nie kończy bo trzeba jeszcze zimą doglądnąć czy coś złego się nie dzieje z przechwywanymi karpami i cebulkami .Ale czego się nie robi dla satysfakcji , przyjemności i podziwiania jak zakwitną
Mam mało czasu , bo jak wiecie czas żniw i tak już przeciągnięte czasowo ... teraz pogodę trzeba wykorzystać , wreszcie zrobiło się prawdziwe lato
Wstawię kilka fotek kolejnych mieczyków , które zakwitły od Anitki .... sporo jeszcze w pąkach .
Jeszcze raz moje ukochane dalie
Pierwszy poważny zbiór pomidorów gruntowych ....
Diament dziękuję za wizytę i komplementy ... ty na pewno też masz się czym pochwalić ... hodujesz jakieś kwiaty ?
bo pomidorki , że masz piękne to już wiem