Moi zieloni współmieszkańcy - AlfaXIII,cz.2
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
Właśnie mam zamiar wystawić to na Allegro. Sama jestem ciekawa czy będzie zainteresowanie.
Pewnie kwestia ceny. I tutaj mam problem ;)
Pewnie kwestia ceny. I tutaj mam problem ;)
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
- Teresa600
- Od: 10 mar 2008, o 11:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Alfa.....biegaj do mnie
zobaczyć swoja szczepkę sundavilli........Butelki suuuuuuuuuuuuuperowe jak Ty znajdujesz na to czas......nie wspomnę już o Twoich kwiatach.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=112
Pozdrawiam Teresa

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=112
Pozdrawiam Teresa

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Marto super kociaczki
widać masz talent nie tylko do kwiatków
Kiedyś tez bawiłam się w malowanie na szkle, głównie butelki ale też i na małych taflach, ale potem jakoś czasu nie miałam i jak odstawiłam tak zaprzestałam. Z moich malowideł najbardziej podobała się wszystkim szeroka przezroczysta butla po winie na której namalowałam rybki, koniki morskie, muszelki, wodorosty itp, a w środek wrzuciłam kamyczki i zabarwiłam wodę na niebiesko. Naprawdę jest to wspaniała zabawa a i ciekawe efekty zarazem

Kiedyś tez bawiłam się w malowanie na szkle, głównie butelki ale też i na małych taflach, ale potem jakoś czasu nie miałam i jak odstawiłam tak zaprzestałam. Z moich malowideł najbardziej podobała się wszystkim szeroka przezroczysta butla po winie na której namalowałam rybki, koniki morskie, muszelki, wodorosty itp, a w środek wrzuciłam kamyczki i zabarwiłam wodę na niebiesko. Naprawdę jest to wspaniała zabawa a i ciekawe efekty zarazem