Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Stasiu... ten czekoladowy, to chyba nie zawilec lecz kosmos (onętek) :wink:
Pliiiis.... czy możesz mi zebrać nasionka? Marzę o nim :oops:
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Stsiu :D mam pytanko co jest na 11-tym zdjęciu :?:
Nadal te fiutki siusiaczki mi się podobają :oops:O jejku co mi chodzi po głowie wieczorem :oops: :?: :;230
Awatar użytkownika
Frida
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2008, o 13:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Odwiedzam Cię systematycznie, bo lubię sobie poprawić humor. Takie dalie jak u Ciebie (wielokolorowe) mam przyobiecane po wykopaniu, bardzo mi się podobają.
Lubię słuchać lub czytać różne dowcipasy, za diabła nie potrafię opowiedzieć, każdy spalę.
Stasiu, mam nadzieję, że mi przyślesz chociaż pięć nasionek fiutkowych ... :?:
Pozdrawiam, Danuta
Awatar użytkownika
Alionuszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2009, o 23:21

Post »

gorzata76 pisze:Stasiu... ten czekoladowy, to chyba nie zawilec lecz kosmos (onętek) :wink:
Pliiiis.... czy możesz mi zebrać nasionka? Marzę o nim :oops:
Gosiu mam w swym posiadaniu cosmos czekoladowy,ale jest trochę ciemniejszy,u an-ki jest zdjęcie ,chyba w lipcu...
Jeżeli chcesz ,zbiorę nasionka,gdy przekwitnie :)

Stasiukawały przednie... :lol: ,a i kwiaty w Twoim ogródku nie dają poznać ,że lato za nami :wink:
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Awatar użytkownika
izabell12
500p
500p
Od: 23 lip 2009, o 11:34

Post »

Piękne kwiatki ostatki a mezalians bardzo urokliwy, ale dzieci to z tego nie będzie :;230
A w ogrodzie mojej mamy domek wróżek jest schowany...
Zapraszam Ogród Izabell
Izabell
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53

Post »

Kochana Stasiu,
Twoje kwiaty są wciąż piękne, tak jak właścicielka, zresztą.
Dziś nie będzie dowcipu, za to coś innego, mam nadzieje, że również miłego dla Twych oczu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pozdrawiam cieplutko
Aga
Awatar użytkownika
grazka2211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2008, o 11:15

Post »

Stasiu u Ciebie jesień?Toż to pełnia lata.Pozdrawiam.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Awatar użytkownika
Waleria
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2007, o 11:36

Post »

Stasieńko! Dopóki deszcze nie padają, to mamy lato ;:1
Cieszę się że się pokazałaś, to już będę wiedziała, kogo szukać w Szczedrzyku! Zadanie tym bardziej ułatwione,że kolor i fryzura takie samo jak moje. Czyżbyśmy chodziły do tego samego fryzjera?
Tabliczka na furtce fantastyczna, szkoda,że mieszkam w bloku, bo bym odmałpowała.
Waleria
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Stasiu, przybiegłam przywitać się po wakacjach :) Dziękuję za odwiedziny :) Pięknie i kolorowo u Ciebie :D
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Bogdan Sz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2008, o 10:33

Canna

Post »

Witaj Stasiu ogród masz bardzo fajnie urządzony a do tego komentarze tryskające humorem,będę częściej zaglądal do Twojego ogrodu.Widzę że Twoje ulubione zwierze figuruje w wielu miejscach ogrodu,umnie jak przyjdzie pora godów tych zwierząt to wręcz nie można zasnąć nie dlatego że jest głośno dość długo w nocy tylko można tego słuchać i słuchac a rano kac i znowu wieczór....pozdrawiam ;:11
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19

Post »

Stasiu- witam w deszczowy wtorek :wink:
Dowcip zostawię na poprawę humorku - bo deszczowo:

Wsiadają 2 blondynki do autobusu :
-czy dojadę tym autobusem do Krakowa? -pyta 1 blondynka
-nie dojedzie pani -odpowiada kierowca
-a ja dojadę? - pyta 2 blondynka
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53

Post »

Żona przed wyjazdem na wczasy przypomina mężowi:
- A nie zapomnij dawać wody papużkom!
- Nie bój się- zapewnia ją mąż - już ja wiem, co to pragnienie
:D
A jesień też jest piękna
Aga
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44

Post »

WITAM, WITAM, WITAM KOCHANI OGRODNICY ZAPALEŃCY !!!!!,
Nie było mnie przez pewien czas, bo jak wół pracuję nad udoskonalaniem moich rabatek. Kopię, przesypuję piach, ziemię, kompost, przesadzam, sadzę..... ręce mnie bolą jak szlak, kości biodrowe (hi, hi) bolą jak cholera. Wieczorem: gorący prysznic, gorąca herbatka, maści rozgrzewajace i pod gorącą kołderkę. Na razie nic nie pomaga. Tylko tabletki p/bólowe trochę osładzają mi bolące stawy i kostumachy. Ale, co tam... na coś kiedyŚ trzeba umrzeć ;:7 ;:7 ;:7 :heja :heja ;:60 ;:60 ;:187

Ania.1, masz racje. Pomidorek niczego sobie. Niektórym spać po nocach nie daje, jak sobie o nim pomyślą.
Dowcip wspaniały, już poszedł dalej w świat. Obrazek

Grażynko, dziękuję bardzo, ale mnie zawstydzasz, aż mnie palą policzki... Obrazek

Gosiaczku, - to jest zawilec czekoladowy. Kupiłam go na Alleg... u zaufanej sprzedajacej, u której już nie pierwszy raz robię zakupy "koltuniasta". I zawsze jestem bardzo zadowolona. Mój zawilec pięknie sie rozrósł, szkoda, że nie umiem wysyłać szczepek... O nasionkach pamietam, o wilczomleczu też nie wspominając o pomidorach - fiutkach! Obrazek

Bogusiu z Dolnego Ślaska, chyba Ci chodzi o biało-czerwona dalię, tak? Bo na tej stronie jest tyle kwiatów, że nie wiem jak liczyć. Jakby nie ten to napisz datę i nr zdjęcia, oki? Pa...Obrazek

Czarna Frida, oczywiście że pamiętam i prześlę, Teraz zbieram i suszę. Nie zapomnij mi przypomnieć. Bo moja sleroza już działa. Obrazek

Droga Nelu, proszę mi nie "podkradać" Gosiaczka.
W ogrodzie kwiatów coraz mniej. Teraz mogę sobie zanucić... szkoda lata.... Obrazek

Izabell, Izabell,..... znasz tą francuską piosenkę? Fajna! - nie wiadomo co z tego mezaliansu będzie. Teraz się dzieją takie rzeczy.... a w ostateczności zaadaptuja jakiegoś szafirka lub tulipanka. Obrazek

Aga, żabusie są cudowne. Ale mi zrobiłaś przyjemność!!! DZIĘKUJĘ i proszę o jeszcze. Obrazek

grazka2211, niestety, koniec lata blisko. Na dworze zimno, ponuro, deszczowo. I jak tu wyjść na ogródek, a roboty że hej.... Obrazek

Panno Walerciu - piękny ogródek masz!, właśnie pada zaa oknem deszcz, a ja jeszcze nie zdążylam zrobić zaplanowanych prac ogrodniczych. Dlatego dziś musiałam pojechac do ogrodniczego i kupiłam trzy budleje i mykoryzę - 2 szt. Zastanawiam sie nad rodendronem, bo teraz sa w wyprzedaży po ok. 20 zl. a wysokie nawet na 1 m.
Moim fryzjerem od chwili jak się przeprowadziłam na wieś jest moja córcia Kasiunia. Zapraszam do Dobrzenia Wielkiego, bo Ona tam mieszka. Obrazek

Monisiu, dziękuję bardzo za odwiedziny. Nareście jesteś... Obrazek

Bogdan, Bogdan trzymaj się!, dziękuję za odwiedzinki. Ja też uwielbiam słuchać miłosny śpiew żab i też mogłabym je słuchać od nocy do rana... Szkoda tylko, że tak wiele żab ginie pod kolami samochodów na drodze która jest między lasem a jeziorami. Pozdrowienia dla "Leśnej-Ani". A to dla prawdziwego mężczyzny... Obrazek

111agnieszka, witam również bardzo miło. Dowcip przedni i oczywiście już poszedł dalej. Obrazek

Agnieszko, dziękuję za powód do poprawy humoru. Jeień jest piekna, to fakt, ale ja wolę wiosnę i lato. Wówczas dalej do zimy, którą muszę znosić! Obrazek

UWAGA! UWAGA! UWAGA!!!
Jeżeli ktoś chce otrzymać kolorowe, wizualne dowcipy, to proszę podaję adres mego emaila: stasia109@wp.pl.
ZAPRASZAM !!!

Obrazek Obrazek Obrazek, nara, spokojnej nocy, pa, pa ;:79 ;:26 ;:97
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44

Post »

UWAGA!!!
Teraz widzę, że pokręciłam ze zdjęciami i wysłałam niektórym osobom zdjęcia do kitu.
PRZEPRASZAM! postaram się w przyszłości poprawić. ;:125
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Stasiu daturka cudnie Ci kwitnie :D , a na widok gruszek ło matko ;:8 . Doczytałam co kolejne budleje kupiłaś :wink: , odchyl rąbka tajemnicy jakie kolorki :lol: .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”