Witajcie wszyscy

uwinęłam się już z projektami do szkoły i jestem..tzn jeszcze mam trochę nauki dziś ale na chwile wpadłam

Dzisiaj u mnie było - 4 i rano wszystko pokładło, tulipany do ziemi i się przestraszyłam... na szczęście powstawały, ale magnolie oczywiście wszędzie pomarzły... i mam pytanko... czy często to się zdarza, że marzną kwiaty? bo jak nie kwiaty to sama magnolia jest ozdobna?
Grzesik, Lenka, Asiula, coma 95, Katarynka, Tess 
Miło mi że zaglądacie ;) oj mam tego mam a dzisiaj jeszcze parę pudełek z siewkami wystawiłam na dwór z domu... Po prostu testuję roślinki

które warto na przyszłość, bo nie umiem się zdecydować i taka moja selekcja... na podstawie kłopotów w uprawie
Jeszcze pod filią przy drzwiach mam zamiar posiać bylinki... bo na razie wsio jednoroczne...
I większość moich kijeczków ładnie rośnie... na pewno wszystko gatunki co dostałam wyhoduję więc ;:91 a perukowiec i chyba jaśmin (kijeczek) ma nawet pączusie kwiatuszków
Jolu... już nie pamiętam jak ten klonik... ale jakoś długo bardzo nie wschodził (tzn w miarę szybko )... i regularnie... na pewno Ci wzejdzie

jak nie to mam 11 doniczek ze swoimi i ładnie rosną...
Abeille miło mi, że mnie odwiedziłaś i Tobie i
Asi bardzo dziękuję za identyfikację roślinki
Kurcze a mnie ostatnio korci zakup powojnika bylinowego...bo widziałam różowe, niebieskie takie i fioletowe... ale nie mogłam się zdecydować
I moja malutka magnolia w pojemniku co dostała jeszcze jedną szansę idzie out... bo więcej usycha niż wypuszcza... i na pewno nie urośnie... myślę, żeby może ozdobną wisienkę tam wsadzić...