Ja chetnie zobacze bo ostatnoi widzialam je u mojej Mamy w ogrodzie, ktora jest zapalonym milosnikiem kwiatow.madzisia777 pisze:Tak czytam i czytam i dochodze do wniosku że czarne tulipany, czarne róże, czarne storczyki i wszystko co czarne robi furrore. Czarne kwiecie to jakiś rarytas dla ogrodników kolekcjonerów.
Kurcze czego to nie wymyslą. Ostatnio na allegro sprzedawali niebieskie róże![]()
- a że ja dopiero się ucze to tak droche z dystansem podchodze do tych kolorów. Najpier musze zobaczyć foteczki żeby móc uwierzyc.
Geniu ja więc też chętna zobaczenie Twioch czarnych tulipanów.
Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- madzisia777
- 100p
- Od: 26 sty 2009, o 12:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Ale cuda....
, a to morze tulipanów....
, przepięknie...
A jak mój avatarek nowy... ?

A jak mój avatarek nowy... ?

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- madzisia777
- 100p
- Od: 26 sty 2009, o 12:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
......a mnie sie bardzo podobają te obok tych czarnych tulipanów. Te dwukolorowe- co to za odmiana? Są bardzo ciekawe i sie ciekawie prezentują. I widze że dwukolorowe są jeszcze różowe- to ta sama odmiana?....
A Geniu a gdzie zamierzasz usadowić swoją donice - imintacje oczka wodnego? gdzieś w cieniu? Przd domem za domem?
- kurcze ale pytania
A Geniu a gdzie zamierzasz usadowić swoją donice - imintacje oczka wodnego? gdzieś w cieniu? Przd domem za domem?
- kurcze ale pytania