Ogród Idy74 2009r cz.1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 18:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izo i Gigo dziękuję bardzo
Właśnie pikuję pomidory i już zabrakło parapetów ,dla mnie i sasiadki .Polecam świetne pojemniki z biedronki ,jak ktoś ma tam znajomych .Koleżanka nazbierała mi podstawki czarne po kwiatach ,które tam sprzedają.Są mocne i wygodne .Dziewczyny róbcie najazd na Biedronkę
Oni wywalaja te podstawki do śmietnika ,a dla nas sie to przyda i nic nie kosztuje. 

-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziewczyny zdjęć nie mogę pokazać ,bo moje gonzorki zapodziały kabel od ładowarki
Dzisiaj w ogrodniczym pech chciał ,że przywieżli nowości cebulowe ,a że pieniężnej dzisiaj było -NO TO WIECIE
DOKUPIŁAM LILJI azjatyckich -ŻÓŁTO-BRĄZOWA Loretto,Białą z ciemnymi paskami Centerfold,biało czerwoną Strawberry and cream ,dokupiłam eucomisa 3 cebule ,tawułkę wysoka fioletową,begonnie zwisające bordowe,orliki różowe o pełnych kwiatach,Malwę bordo o pełnych kwiatach-w tym roku zakwitnie,Canne żółtą w brązowe cętki Le Nape ,nasiona brokułów -bo czas posiać ,pozwoliłam sobie zakupić
liljowce pełne -drogie -gratis dostałam tulipany podkiełkowane -na wielkanoc ozdobią mi stół.Ziemię oczywiście i dolomit.Dobrze ,ze mój m z samochodu nie wychodził