Ogród Ewy F
Och nie! Agnes, moja kolekcja liliowców nie jest powalająca.Może jak się wszystko rozrośnie i przyjdą tegoroczne zakupy .....Uroda liliowców zależy jak mało co od wielkości kępy.
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
Piotrze! Rzeczywiscie jest efektowna i mam ją drugi rok bez przykrycia.nic sie nie dzieje zlego i są dwa malutkie egzemplarze,ale nie bedę ich jeszcze ruszać
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewa widzę, że u Ciebie ostróżka jeszcze kwitnie, fajne połączenie z cyniami.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
no zgadzam się..pięknie... a jakie piękne zdrowe irysy... powiedz Ewo kiedy najlepiej je pryskac od grzybów... bo moje jak tylko skończą kwitnienie, na liściach robią się plamy, potem się one łączą aż cały liść zasycha... pryskałam 2 razy ale nic nie dało... możliwe że taka podatność może też wynikać z faktu że kilka dobrych lat w tym samym miejscu są? a czy można jakoś odkazić podłoże?