o Łańcut:) spodoba Ci się na pewno:))) jak w niedzielę to raczej nie kupisz nic.
PUYA BERTERONI fachowa nazwa, pochodzi z Ameryki. I jestem ciekawy czy u Was też tak wolno rośnie?
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Geniu hhee fachowo to się zwie chyba rura drenażowa z dziurami do niej dochodzą rury drenażowe pełne z rynien, dzięki temu cała woda z rynien będzie wsiąkać w podłoże na tym odcinku, zawsze to mniej podlewania
ogródeczek storczyki
Kontynuując wątek studiów - bardzo to budujące, co robisz w ogrodzie, może będziesz prekursorem nowego pokolenia finansistów, którzy nie boją się szpadla, i dzięki temu wiedzą, że wartość dodana się bierze z pracy, a nie ze spekulacji kursami walut ;-) Wtedy żaden kryzys nam niestraszny
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec) Moje linki- i aktualny Wizytówka
Stokrotka no dziękuję za te słowa, ale pierwsze trzeba skończyć, a potem spekulować
ogródeczek storczyki
Hehe nie macie wyboru za to dam Wam foty rabaty jak skończę;DDD
ogródeczek storczyki
Z tą rurą to chyba już przesadziłeś nawet nie wiedziałem o takich sposobach nawadniania ale deszczówka zawsze najlepsza dla ogrodu, więc świetny pomysł
ogródeczek storczyki