Hibiskusy - galeria
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Ale piękne Hibcie pokazujecie dziewczyny, Marzenko Twój ma zabójczy kolor.
Cieszę się, bo i mój cały czas kwitnie. Zastanawiam się tylko nad przesadzeniem, bo odkąd go mam jest w tej samej doniczce. Od spodu wyłaniają się już korzonki...wezmę trochę większą doniczkę i dosypię jedynie ziemi.
Cieszę się, bo i mój cały czas kwitnie. Zastanawiam się tylko nad przesadzeniem, bo odkąd go mam jest w tej samej doniczce. Od spodu wyłaniają się już korzonki...wezmę trochę większą doniczkę i dosypię jedynie ziemi.
Pozdrawiam, Paula
-
marzena 63

- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Dziewczyny
Ten mój maliniak za każdym kwiatkiem ma inny odcień.A stoi cały czas w tym samym miejscu.To samo z żółtym/pomarańczowym.
Kasiu
ten z fikuśnymi listkami i u mnie szybko rośnie,ale jeszcze nie kwitnie.Z maliniaka i żółtka na razie nie mam skąd ciąć ,ale na jesieni znów go obetnę to zostawię Ci po jednej sadzoneczce.Nie wiem dlaczego ,ale z nich dużo sadzonek mi padło i jeszcze jak na złość rośnie bardzo wolno,za to kwitnie cały czas.
Ten mój maliniak za każdym kwiatkiem ma inny odcień.A stoi cały czas w tym samym miejscu.To samo z żółtym/pomarańczowym.
Kasiu
ten z fikuśnymi listkami i u mnie szybko rośnie,ale jeszcze nie kwitnie.Z maliniaka i żółtka na razie nie mam skąd ciąć ,ale na jesieni znów go obetnę to zostawię Ci po jednej sadzoneczce.Nie wiem dlaczego ,ale z nich dużo sadzonek mi padło i jeszcze jak na złość rośnie bardzo wolno,za to kwitnie cały czas.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- treissi

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
A mnie ten o fikuśnych listkach od Marzenki chyba już nie odbjie
Od początku nie miał się najlepiej i stracił wszystkie listki, ale cały czas trzymam go z nadzieją, że ruszy... Od Kingi trzymam tak 3 sztuki od roku ... Ale opłacało się, bo jeden chyba wreszcie postanowił rosnąć
Mówię chyba bo troszkę mi się zmieszały i nie jestem pewna czy to ten od Kingi czy mój 
-
marzena 63

- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Monikotreissi pisze:A mnie ten o fikuśnych listkach od Marzenki chyba już nie odbjieOd początku nie miał się najlepiej i stracił wszystkie listki, ale cały czas trzymam go z nadzieją, że ruszy... Od Kingi trzymam tak 3 sztuki od roku ... Ale opłacało się, bo jeden chyba wreszcie postanowił rosnąć
Mówię chyba bo troszkę mi się zmieszały i nie jestem pewna czy to ten od Kingi czy mój
ja trzymam długo z nadzieją że mi odbiją ,ale rok to bym nie wytrzymała.Jak jesteś cierpliwa to trzymaj tego mojego do jesieni ,a później to już wyrzuć ,a ja Ci go podeślę ,bo ten to rośnie u mnie jak szalony.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków