Ogród Izabelli
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko tak na pewno im znajdę dobry dom,ale co roku zostawiam sobie dwa koteczki.Jednego wybiera sobie mój M ,a drugiego ja.Jak tak dalej będzie to nie wiem ile ich będę miała,całe szczęście że młode pokolenie jest wysterylizowane.kogra Wysłany: Czw 24 Lip 2008 19:05 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Witaj kocia mamo
Znam ból rozstania ze słodkimi kociątkami, ale tak już jest, że nie można mieć wszystkiego dla siebie. Na pewno znajdziesz im dobry dom.
Przedostatnie zdjęcie jest super.
Haniu u nas takie upały i susza,nie tak jak u was i u Azy.Zdięcia sąhanka55 Wysłany: Czw 24 Lip 2008 19:08 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
O! Bello, a gdzie jest deszcz i chmury?
To dzisiejsze zdjęcia ?
z dzisiejszego dnia.
Tak Bożenko są rasowe,a rudzielce to moje ulubione.Ale wszystkie są kochane.BOżENA1542 Wysłany: Czw 24 Lip 2008 20:52 Temat postu:
Izo
piękne te kociaki ,jakby było bliżej pisałabym się na rudego,śliczne są chyba rasowe nie?
Julka,Tesko,Halinko dziękuje za odwiedzinki.
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Matko kochana Izunia toż te kocięta są piękne .Kurde szkoda ,że daleko mieszkasz też bym chciała takiego pięknisia .Nie dawno po miesięcznym leczeniu odszedł nasz jeden kotek ,chorował na mocznicę miał około 14 lat był rudy i piękny nazywał się Garfild .Więc do rudasków mam ogromny sentyment i rozglądam się za takim .
Ogród śliczny

Ogród śliczny

- izabella1004
- izabella1004
Halinko u nas też taki upał że nic nie można robić,ale w domu mam chłodno.hal1959 Wysłany: Sob 26 Lip 2008 17:04 Temat postu:
Ta na ostatnim zdjęciu to dopiero piękność U nas upał nie do wytrzymania,nawet w ogrodzie nie wiele można robić,bo cienia brak,wieczorem za to będzie przyjemnie gdy maciejka zacznie pachnieć i chłodniej się zrobi.
- izabella1004