Doszedłem do wniosku, że może się u mnie odczuwać monotonię na temat tematyki zdjęć, więc na początek dywan wyrzucony przez okno podczas dzisiejszego wynoszenia wszystkiego z pokoju na piętrze, który do końca tygodnia zostanie raczej przerobiony w mój pokoik

Mam już ususzoną całą skrzynię kwiatów, w słoikach gwiazdki, z papieru altankę, na obrazy pomysł, pachnideł mały zapas
Anido, raczej on mnie, bo go od razu nie strąciłem

Dla Ciebie będą inne pajęczaki.
Grażynko, dla mnie najlepiej w nastrój nostalgiczny jest wpaść w połowie lipca i wzdychać o szybką jesień
Pomiodrki się wysiały, bo były wyrzucane na kompost a ja sobie tej ziemi przyniosłem
Gwiazdek zrobiłem sztuk 2500, kolorowe są do ozdoby całorocznej

Na sprzedaż ciężko, bo one dużo bloków zżerają.. Ale mam inną metodę, spójrz niżej.
Dla Ciebie niech będzie ciemka
Seba, w tym roku zboża jest baaardzo dużo, bo dużo padało. Także trochę leży w stodole 100m dalej.
Historią mnie nie strasz, ja tam wolę wierzyć, że też jakoś pójdą nam na rękę i ułatwią sprawę, u Ciebie to wygląda wygodnie i prosto
Gwiazdki robiłem przy oglądaniu, nauce, jak się coś ładowało.. Lubię takie rzeczy, spokojny człowiek jestem
ZZ niech sobie będzie, to i tak było eksperymentalnie, a ja chemii nie używam. I dlatego się zastanawiam, czy brzózka będzie miała co zruzcać na jesień...
Hodujesz warzywka to łap te gąsieniczki
Bea, kosmosy w tm roku kwitną, zamiast rosnąc, bardzo mnie to cieszy! I jeszcze siarkowe wyrosły, jakie żarówy!
Robią za łóżka dla bąków
Albo stokrotki
Ewelino, tak,tata tyle ma, ja tam nie mam skrawka z tego

Także się ciesz, bo rolnik ci nigdy na ogród ziemi nie odstąpi
Basiu, u mnie dni deszczowe są w tym roku praktycznie bez przerwy i może dopiero teraz był tydzień bez opadów do dzisiaj
Ja do historii z sercem nie podchodzę, tylko kijem i miotłą
Zamówiliśmy z mamą, na pół, paczkę, w której znalazły się papierki i wyposażenie do quillingu, 202zł łącznie

Altanka jest tym zrobiona, ale to jeszcze paski ciąłem, także koszmar, krzywo i w ogóle

Ale będziemy robić kartki, przynajmniej na święta, dawać cioci i będzie w zakładzie sprzedawać

20 kartek po 10zł i koszty się zwrócą!
Niech Was to zdjęcie nie zwiedzie, pasków jest 12 tysięcy
Jutro może wjedziemy do ogrodnika! Cebuuuuulkiiii, kocham was, chodźcie wszystkie do mnie!!!! Ale tylko kilka, do doniczek na pędzenie i może do ogródka w kępkę. W tym roku muszę oszczędzać na pokój, bo do końca tygodni będzie zrobiony, kaloryfer wisi, zostało okno, tapety, podłoga i meble przenieść. Chyba powoli sobie kwiaty zamówię
Aha, dzisiaj we Flo...dzie zrobiłem sobie koszyk, kurde... 550zł... Ale u mnie bezpieczniej na wiosnę sadzić, bo jesienią mi się podlewać nie chce i coś nie wychodzi...
Novalis już 4 dzień się otwiera...
Elfe ruszyła, ale pąków chyba nie będzie..